Avinas

Mėnesio pradžia pažymėta atgimimu, išsinėrimu iš vidinių suvaržymų, tad tai gali būti naujų užmojų įgyvendinimo, susitelkiant į užsibrėžtus siekius, pradžia. Verta sudaryti naujas sutartis, suburti naują bendražygių, su kuriais bus įveikti didžiausi sunkumai, ratą. Tvarkyti finansinius reikalus šiuo metu yra ypač palanku. Taip pat daugiau bei šilčiau bendrausite su savo artimąja aplinka, šeima, kursite aplink save grožį, prabangą, todėl išlaidos šiuo periodu bus žymiai didesnės. Mėnesio pabaigoje šiek tiek padidėja tikimybė suklysti sprendžiant darbinius reikalus – neskubėkite ilgai matuokite ir tik tada kirpkite.

Jautis

Visapusiškas, produktyvus mėnuo, leidžiantis žymiai pagerinti savo gyvenimo sąlygas, praplėsti akiratį ar pagerinti savo finansinę padėtį. Pirma mėnesio pusė bus pažymėta jūsų autoriteto augimu, įžvalgiomis idėjomis, kurias bus lengva realizuoti bei ateityje susikurti didesnes pajamas. Antroje mėnesio pusėje daugiau išlaidausite, mėgausitės prabanga, šiltais santykiais su savo artimaisiais, tačiau pareigos jausmas ir proto balsas jus lydės visą laikotarpį. Ilsėsitės, bet nuo darbų neatitrūksite. Mėnesio pabaigoje laikia įdomios meilės intrigėlės...

Dvyniai

Pirmą mėnesio savaitę bus sunku susilaikyti vienoje vietoje – suksitės lyg vijurkas, norėsite viską suspėti, aprėpti, padaryti. Tai bus teisinga pozicija, kuomet galima greitai užbaigti pradėtus darbus. Mėnesio viduryje geriau per daug nepersistengti, o jeigu įstrigote problemose, jas geriausia bus spręsti paskutinę mėnesio dekadą – tuomet pasijausite savo stichijoje, protas dirbs puikiai, visas painiavas lengvai išspręsite, įvesite tvarką be didelių pastangų. Meilėje nusimato gražus metas, kai mylėsite ir jausitės mylimi. Taigi, dvyniai po sunkesnio periodo išeina į didesnio konforto zoną.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Pirmiausia reikės atkreipti dėmesį į santykius šeimoje – gresia nesusipratimai, nesusišnekėjimas sprendžiant vienas kito poreikius, pavyduliavimas, o taip pat ir išlaidavimas, kai perkant nereikalingus daiktus prarandamas realybės jausmas. Mėnesio viduryje vėl grįšite į sau būdingą mąstymą, o mėnesio pabaigoje aistringai imsitės veiklos, kurioje bus sunku išvengti nuotykių, puikių emocijų, pakilios nuotaikos. Tuo metu susidaro aplinkybės susikurti kažką naujo, gražaus, kas įneš atgaivos į jūsų gyvenimą, išlaisvins iš esamos ir jus ribojančios situacijos. Puiku, kad panaši padėtis dar tęsis beveik visą vasarą...

Liūtas

Reikalai klostysis gerai, tačiau jūs jausitės neįvertinti, nepagerbti, negavę kažko, ko esate verti. Mėnesio pradžioje tokios mintys jums sukels tik šypsenėlę, tačiau vėliau, mėnesiui įpusėjus, jau bus nebejuokinga, nes dėl smulkmenų galite ne vietoj ir ne ant to užriaumoti. Pasistenkite neįsitraukti į primetamą žaidimą – tiesiog bereikalingai sugaišite laiką besiteisindami ir bekovodami, juolab, kad vis vien liksite kalti. Užsisimkite savais dalykais. Antroje mėnesio pusėje jums bus būtinas šeimos palaikymas, tad mažos dovanėlės tikrai padės sulaukti padėkos ir supratimo iš savo artimųjų. Visą vasarą tikrai viskas bus labai gerai.

Mergelė

Gegužę pasitiksite pilni ryžto, galintys ir mokantys susivaldyti, todėl pats laikas susidėlioti prioritetus veiklai ar poilsiui. Atminkite, šiuo laikotarpiu jūs stiprus tiek, kiek pasitikite savimi, savo sukaupta patirtimi ar įgimtomis savybėmis. Svarbiausia, jog jums niekas netrukdo, tad leiskite sau atsiskleisti. Labai geras laikas tiek planuoti, tiek ir veikti, investuoti ar tiesiog pasimaloninti gyvenimu. Paskutinę mėnesio savaitę būkite atasargesnis ką nors sprendžiant, geriau pasikonsultuokite su žmonėmis, kurie yra jums autoritetas. Galimas jausmų renesansas, o vienišams mielas meilės ryšys.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Dėmesį teks sutelkti į šeimyninių problemų sprendimą, šiuo metu atsiras trintis, galinti privesti prie didesnių nesutarimų. Ypač tai aktualu pirmąją mėnesio pusę, nepasitenkinimo jausmas bus ypač ryškus. Antroje mėnesio pusėje bus lengviau, tačiau krizinė padėtis išliks. Mėnesio pabaigoje situacija keisis iš pagrindų – susitarsite, tačiau laikytis susitarimų bus sunku... Na, todėl darbe klestėsite, gegužę eisite į darbą pailsėti, nes ten jausitės ramesni ir susibalansavę. Pats laikas susiplanuoti atostogas, net kelios dienos ne namų teritorijoje jums atneš didelę naudą.

Skorpionas

Šį mėnesį jūsų geriausias draugas bus rutina, viskas eisis lyg savaime, aplinkiniai žinos savo pareigas ir ramiai vykdys. Jūs neturėsite labai didelių ambicijų, taigi viskas vyks harmoningai. Puikus laikas menininkams, kai užsidarius ramioj vietelėj galima ramiai rašyti, tapyti ir t.t. Mėnesio viduryje nusimato kažkokios smulkios intrigėlės į kurias neverta kreipti dėmesio, čia kaip sloga – ar gydysi, ar ne – vis tiek po septynių dienų praeis. Ramus mėnuo, kai gali tikėtis gerų žinių, džiaugsmo ir harmoningų santykių, o svarbiausia, kad nereikės įdėti daug pastangų, viskas vyks lyg savaime.

Šaulys

Puikus laikas pradėti naujus dalykus – investuoti, įdiegti naujoves, sukurti šeimą ar planuoti ateitį – šiuo metu atsiveria galimybės tvarkytis savo gyvenimą pagal asmeninį požiūrį į gyvenimą. Viskas priklauso tik nuo to, kokiomis akimis matome šį pasaulį. Mėnesio pabaigoje matysite bandymų sugriauti jūsų įsitikinimus, pakeisti jūsų nuomonę ir tai bus pasiekta, jei prarasite tvirtumą, pasitikėjimą savimi. Jei taip įvyktų, jūs turėsite šansą viską ištaisyti liepos-rugpjūčio mėnesiais. Naujovėms tinka visas mėnuo prasideda geras laikas įgyvendinti slapčiausias svajones, patenkinti savo ambicijas.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Mėnesio pradžioje įtampa šeimoje išaugs dėl tam tikrų susiklosčiusių aplinkybių – tiesiog būsite įtrauktas į konfliktus, kuriuose teisiųjų nebus. Mėnesiui įpusėjant „krizė“ išnyks pati, gyvenimas ir toliau eis sava vaga. Tuo metu ypač sutelkite dėmesį į savo prioritetus, tikslus, kuriuos pasiekti bus lengva. Mėnesio pabaigoje įtampa truputį vėl padidės, bet tai tik suteiks situacijai daugiau įdomumo. Nusimato labai neblogas, sėkmingas mėnuo, jei sugebėsite nekreipti dėmesio į smulkmenas ir nereikšmingus dalykus. Daug dėmesio skirsite savo hobiui, ilgėja dienos – auga jūsų darbingumas.

Vandenis

Pirmą mėnesio savaitę jausite savotišką ekstazę, kai jausitės labai darbingi, sėkmingi, pamaloninti savo veikloje. Tuo metu nuveikite esminius mėnesio darbus, mat mėnesio viduryje, jums gali pradėti trukdyti slapti ir atviri priešai. Sielotis dėl to nereikėtų, nes mėnesio pabaigoje jūs atrasite puikią išeitį savo tolimesnei sėkmingai veiklai. Verta paplanuoti išlaidas – atsegus piniginę, bus per daug sunku ją užsegti... Taupymas šį periodą labai svarbus , nes mėnesio gale pasijusite prisipirkę visokio nereikalingo šlamšto.

Žuvys

Mėnesio pradžioje galimas nežymus finansinis pagerėjimas, mėnesio pabaigoje susidaro galimybės uždirbti žymiai daugiau, tačiau yra gana rimtas rizikos faktorius – teks priimti „teisingą“ sprendimą, taigi neišvengsite astrologo konsultacijos. Visą mėnesį galvosite, kaip praturtėti, ką ir kur pas ką dirbti, kad galėtumėte ramiai, pasiturimai gyventi. Palankus metas pradėti dirbti sau. Meilės reikalai aktyvės, porose nusimato šilti santykiai, o vienišiams daug mažų intrigėlių. Gausite pakvietimą į artimo rato iškilmes, taigi, bus proga atitrūkti nuo galvosūkio apie pinigus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)