Avinas

Visą kovo mėnesį nusimato daug smulkių rūpesčių ir problemų. Puiki žinia ta, kad jos labai lengvai spręsis. Jūsų atkaklumas ir organizuotumas viską sutvarkys lyg pamojus burtų lazdele, tik reikės įdėti daugiau pastangų. Galima sakyti, kad likimas tikrins jūsų kantrybę ir užsispyrimą siekiant gyvenimo tikslų. Antra kovo savaitė - puikus metas meilės reikalams, jausite artimų žmonių meilę, šilumą, pagalbą, jausitės turintys tikrą gyvenimo ramstį. O jūs jausite jiems dėkingumą. Antroje mėnesio pusėje užplūs energijos banga, aktyvumas, galėsite kalnus nuversti, jausitės vertas kilti karjeros laiptais, priimti daugiau atsakomybės už savo veiklą, nugalėti konkurentus, visur būti pirmi.

Jautis

Visą kovo mėnesį energija liesis per kraštus, tad belieka ją nukreipti tinkama linkme. Darbai bus nudirbti be didesnių pastangų, rezultatai pasimatys jau mėnesio pabaigoje. Šį mėnesį reikėtų daugiau dėmesio skirti artimiesiems, mylimiesiems, nes dėl jūsų užimtumo šeimynykščiai gali sustreikuoti, net paskelbti kokį ultimatumą. Atkreipkite dėmesį į šeimos poreikius, pakalbėkite apie savo planus, pats laikas nuspręsti, kur ir kada atostogauti. Antroje mėnesio pusėje pasieksite tai, ko siekėte ir darbe, ir asmeniniame gyvenime, tačiau jausitės pavargę ar net pervargę, bet labai laimingi. Atsiminkite, šiuo metu jums partnerystė būtina, tik su artimu žmogumi jausite pilnatvę.

Dvyniai

Kovo pradžia bus niūroka, tačiau jau nuo kovo 7 dienos nuotaika ženkliai praskaidrės, jūsų gyvenime suskambės optimistinės natos. Mėnesio pradžioje neverta imtis svarbių darbų – greičiausiai viskas kris iš rankų, palaukite, svarbiausius darbus stenkitės nudirbti antrą mėnesio pusę. Kai nesidirba labai smagu daugiau dėmesio ir laiko skirti meilei, kuri šį pavasarį jums bus ypač aktuali. Nusimato nauji įsimylėjimai, atsigaus seni santykiai, net seniai kartu gyvenančios poros pajus vieni kitiems naują šilumos bangą. Taip jau tas mūsų gyvenimas surėdytas, kad sekasi arba meilė, arba pinigai, todėl šį mėnesį stenkitės neišlaidauti, pataupyti, nes didelė tikimybė, kad išlaidos viršys pajamas.

Vėžys, liūtas, mergelė


Vėžys

Kovą pasitiksite tarsi iš naujo atgimę, pilni įkvėpimo ir energijos. Tai puikus metas pagaliau pakilti karjeros laipteliu aukštyn, gauti didesnį atlygį, įvertinimą, pripažinimą. Po sunkesnio periodo tai laikas, kai galima persitvarkyti savo gyvenimą kiek kitaip, sudarant sau galimybes tapti laimingesniu. Dėsite „daiktus į vietas“ – darysite tvarką darbe ir asmeniniame gyvenime. Kovą atsikratysite seniai atgyvenusių dalykų ar žmonių, kurie nėra jums geranoriški ar tiesiog erzina. Antroje mėnesio pusėje sudarytos sutartys labai ilgai galios, tad ir besituokiantiems labai gera žinia, turėsite galimybę santuokoje gražiai nugyventi gyvenimą. Dirbantys pardavimų srityje kovą sulauks daugiau klientų.

Liūtas

Kovą liūtams tiks devizas – geriau lėčiau, mažiau, bet užtikrintai. Privalėsite išsirinkti geriausią variantą darbe, asmeniniam gyvenime. Jau supratote, tai apsisprendimų ir permainų mėnuo. Nusimato kova dėl įtakų, nebijokite kažkiek užleisti konkurentams pozicijų, vėliau atsigriebsite. Visą mėnesį stenkitės prie savęs burti bendraminčius, jūsų stiprybė komandoje. Mėnesio pabaigoje būsite įvertinti, pakankamai stiprūs ir jau galėsite dirbti pilnu pajėgumu, kaip ir esate įpratę. Šį mėnesį suformuota komanda ilgai išliks kaip vieningas kumštis ir, nesvarbu, tai bus darinys darbe ar asmeniniame gyvenime. Meilės reikalams laikas nebus labai tinkamas, todėl nepergyvenkite, kad jūsų mylimieji neskiria jums pakankamai laiko, balandį atsigriebsite.

Mergelė

Kovo mėnesį bus lengviau būti vykdytoju nei bosu, kuriam tenka vadovauti ir priimti sprendimus. Pirmoje kovo pusėje jūsų autoritetas bus sumenkęs, tačiau ambicijos aukštesnės nei visada. Greičiausiai teks pasinaudoti autoritariniu vadovavimo principu, kuris tikrai atneš puikių rezultatų, tačiau suaktyvins jusų priešus ir neprietelius. Antroje mėnesio pusėje nesklandumai taps dar aštresni, nuomonių skirtumas bus dar ryškesnis. Geriausia būtų susitarti iš karto, mat kitas mėnuo bus dar sudėtingesnis, o nesurastas kompromisas trukdys darbuotis. Vienintelė vieta, kur gerai jausitės, bus jūsų namai. Ten tikrai rasite supratimą ir atjautą. Jaunos mergelės gali visai apleisti tiesiogines pareigas ir stačia galva leistis į meilės paieškas.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys


Svarstyklės

Pagaliau ir svarstyklėms atėjo laikotarpis, kai gali labiau pasidžiaugti gyvenimu, jo kuriamais džiaugsmais darbe, šeima, artimaisiais. Tiesa, tai truks dvi-tris savaites, kai bendravimas vyks be įtampos, o susikaupusios problemos praras savo aktualumą. Tai padės atlikti susikaupusius darbus greičiau, o ypač tuos, kurie yra neatidėliotini ar tiesiog labai svarbūs. Mėnesio pabaigoje galimas konfliktas su viršininku, kuris „teisingai“ nurodys, kaip jūs turite dirbti. Mėnesio viduryje nusimato pramogos su mielu jums žmogumi, net gyvenantys partnerystėje mėgins nusukti į šoną, ar nors su kuo nors susimirksėti, jausminė pusė bus labai suaktyvėjusi ir svarbi.

Skorpionas

Kovas - sėkmės darbe mėnuo, kaip tą sėkmę pasieksite visiškai nesvarbu, jei turėsite ūpo nors lipkite per galvas, juk nugalėtojų niekas neteisia. Šiaip ar taip bendradarbiai, jei ir bijos, tai gerbs.
Vis dėlto, nepraraskite realybės jausmo – kai mintyse sukuriate „idealų“ planą, reikia jį idealiai realizuoti, tam reikalingas komandinis darbas, tad susitarsite su savo aplinka, visus subursite tikslui pasiekti. Mėnesio pabaiga bus ramesnė, nes pasaulis jau bus užkariautas, pats laikas patinginiauti. Puikus laikas pasivolioti ant sofos su knyga rankose ar ištrūkti kelioms dienoms atostogų. Susidomėsite nauja veikla, kuri vėliau atneš naudą.

Šaulys

Jums sekasi, tačiau problemų su aukščiau stovinčiais bus sunku išvengti. Tai nebus tiesioginiai priekaištai, tačiau aplinkybių auka galite tapti. Tad domėkitės ne vien tik tiesioginiu savo darbu – verta atkreipti dėmesį į veiklas, kurias atlieka kiti, ypač jei tai gali paveikti jūsų veiklos rezultatus. Mėnesio pabaiga bus gera visose gyvenimo srityse, gausite malonių žinių, susipažinsite su maloniais žmonėmis. Puikus metas kažką keisti savo gyvenime, kažko atsikratyti, kažką įgyti. Visi šio mėnesio pasikeitimai bus tik į gera. Jausitės energingi ir laimingi.

Ožiaragis, vandenis, žuvys


Ožiaragis

Mėnesio pradžia pažymėta padidėjusiu aktyvumu, tad ką beveiktumėte, turėsite didesnį pasitenkinimą veikla, o taip pat ir rezultatais. Todėl šiuo periodu darykite viską, ko norisi. Tiesa, jūsų pareigos jausmas jus tiesiog terorizuoja ir verčia viską atlikti preciziškai tiksliai, tačiau gyvenimas toks įvairialypis, tad verta susikurti daugiau laisvių. Tai padės pasidžiaugti gyvenimo malonumais. Antroje mėnesio pusėje galima daryti įvairius sprendimus dėl darbo – jie tikras atneš daug naudos, tačiau mėnesio pabaigoje geriau svarbių sprendimų nepriimti, atidėti balandžiui. Asmeniniam gyvenime pagerėjimas, nebesijausite vieniši ypač tai pajus neturintys antros pusės ožiaragiai.

Vandenis

Jausite vidinę laisvę, džiaugsmą ir pasitikėjimą savimi, tad nerti į gyvenimo pagundas jums labai patiks. Tačiau veiksmai, kuriais jūs tai atliksite gali nustebinti ne vieną. Vadovautis idėja „po manęs nors ir tvanas“ tikrai nereikia. Atkreipkite dėmesį į savo veiksmų korektiškumą kitų atžvilgiu, nes laisvė lipti per kitų galvas yra šiek tiek diskutuotina. Venkite alkoholio vartojimo – dingus realybės jausmui grubūs poelgiai įgaus pagreitį, tad problemų, vargu, ar išvengsite. Mėnesio pabaigoje rimties bus daugiau. Palankus metas pailsėti ypač mėnesio pabaigoje, net ir trumpas poilsis jums atneš didelę naudą, svarbiausia, nesėdėkite namuose prie televizoriaus.

Žuvys

Šiuo laikotarpiu nepasitenkinimas savo gyvenimu gali susukti jums protą. Ypač mintis reikia kontroliuoti pirmą mėnesio savaitę. Na, bet noras keisti darbą į geresnį jausis visą mėnesį ir labai didelė tikimybė, kad jau nuo mėnesio vidurio viskas keisis į geresnę pusę, svajonės ir norai pildysis. Gimtadienio periodas žmonėms yra šiek tiek sunkesnis, nei įprastai, todėl būkite atsargesni, nerizikuokite, nepervarkite. Šis mėnuo tinka ateities planavimui, planuokite namo statybas, santuoką, karjerą, keliones - viskas vėliau išsipildys. Atsinaujins ryšiai su seniai užmirštu draugu ar gausite apie tą žmogų žinią, šį periodą gali nutikti daug keistų dalykų, bet viskas bus tik į gera.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)