– Su savo sekėjais daliniesi, kad nuolat atlieki įvairias grožio procedūras, išbandai naujienas. O ar išduosi, kokios procedūros tau svarbiausios artėjant šiltajam sezonui?

– Geras klausimas. Iš tiesų nesu iš tų žmonių, kurie pradeda sportuoti sausį ar vasarį, nes artėja vasaros sezonas. Kažkaip visą laiką stengiuosi tiek pat dėmesio skirti ir odai, ir plaukams, ir kūnui.

Be abejo, nuo metų laikų labiau skiriasi procedūros. Šaltasis (šildymo) sezonas išdžiovina plaukus, nagus, veidą daugiau nei vasaros gaiva. Tad reikia daugiau drėkinimo. Nuolat lankausi pas kosmetologę ir, be abejo, rūpinuosi drėkinimu namie. Dar yra procedūrų, kurios tinkamos tada, kai nėra saulės, pavyzdžiui, stiprinti veido kapiliarus.

– Ar šį pavasarį ketini išbandyti, o gal jau išbandei ką nors naujo būtent grožio srityje?

– Ne tik šį pavasarį, nes tai buvo ilgiau (jau vos ne metus) besitęsiantis procesas, bet tikrai galiu paminėti būtent depiliaciją lazeriu. Pagaliau prisiruošiau šiam klausimui ir nuoširdžiai esu labai patenkinta.

Urtė Mikelevičiūtė

Dar išbandau naujos kartos neinvazinį kūno kontūravimo prietaisą, skirtą odos stangrinimui, jis veikia mikrobangomis. Sugalvojau, kad reikia „pakelti“ užpakaliuką. Jis tiesiog padeda deginti riebalus. Vis tik svarbiausia, kad ar tokia, ar anokia procedūra bus taikoma – ji neveiks be sąmoningumo, t.y. reikia ir judėti, ir iš šiaip rūpintis. Rezultatų dar laukiu (šypsosi).

– Ką išbandžiusi daugybę procedūrų labiausiai rekomenduotum, o gal yra kažkas, ko nerekomenduotum?

– Nemažai laiko einu į limfodrenažinius masažus ant vadinamųjų „roll‘ų“. Čia tokie aparatai, kur pats turi atlikti minimalią kombinaciją pratimų ir taip nuo kojų pėdų iki pat pečių pagal tam tikrą seką yra prajudinama limfa. Gal teko matyti vintažiniuose filmuose. Man ši procedūra yra sveikatinamoji, nes valo limfą, be to, jau seniai tik dėl jos sumažėjo alergija.

O ko nerekomenduočiau? Nelabai ką darau agresyviai, kad būčiau prisidirbusi (šypsosi). Bet tikrai nerekomenduočiau patiems susikurti sau „gydymo programą“ arba aklai sekti „Instagram“ trendus ir pirkti visas reklamuojamas procedūras iš eilės. Ypač, kai tai susiję su veidu.

Mano manymu, prieš kiekvieną rimtesnę procedūrą reiktų pasikonsultuoti su kosmetologu. Žinoma, galima išbandyti namie naują serumą, plaukų kaukę, bet pačiam nuspręsti, kad jums tinka, tarkim, PRP procedūra, kad jums reikia vienokio ar kitokio lazerio ar rūgštinių procedūrų – nemanau, nemanau...

– Neseniai grįžai iš Prancūzijos. Gal parsivežei iš ten kokių naujų įkvėpimų? Kas apskritai įkvepia tavo stilių?

– Kasdien valgai daug gliuteno nuo kruasanų iki bagečių, geri burbuliukus ir atrodai nepriekaištingai! Man kaskart keliaujant darbo reikalais ar atostogaujant Prancūzijoje didžiausias fenomenas yra tai, kaip galima valgyti tiek gliuteno batono pavidalu (Italijoje fenomenas – pastos ir picos pavidalu). Būna, Lietuvoje mane išberia, išsipučia pilvas ir šiaip nesu geriausia gliuteno vartotoja, bet va ten... Nei jokios alergijos, nei ką, o dar ir vieną kitą kilogramą numeti (juokiasi).

Urtė Mikelevičiūtė

Kalbant apie stilių – po Prancūzijos man visuomet norisi labiau pabrėžti moteriškumą. Taip pat mane visuomet labai paskatina nepamiršti savito stiliaus, turėti, puoselėti jį, o ne aklai sekti kažkieno kito pėdomis. Ir dažytis lūpas, žinoma!

Kas mane įkvepia? Kiekvienas gyvenimo etapas, to laikotarpio lankomi miestai, šalys – savo spalvomis. Be abejo, įdomu ir tai, kas ant bangos tuo metu, ką transliuoja socialiniai tinklai. Tik visada manau, kad reikia nepamesti savo stiliaus, o tendencijas, kurias norite išbandyti, – integruoti į savo kasdienybę.

– Kokie yra TOP 5 dalykai tavo pavasario garderobe? Be ko neapsieisi šiemet?

– TOP 1. Visais metų laikais man labai svarbus akcentas – garbanos. Juokas juokais, bet plaukai turi nemažai įtakos bendram vaizdui. Tad labai rūpinuosi savomis garbanomis ir skatinu kiekvieną nepamiršti pagalvoti apie savo plaukus.

TOP 2. Džinsai. Kelių skirtingų formų ir kirpimų – nuo super skinny ir tiesaus kirpimo klasikinių iki labai plačių vintažinių „Levi’s”.

TOP 3. Batai. Galėčiau išskirti kaip atskirus TOP, bet pavasarį integruosiu mažiausiai tris skirtingus stilius pagal nuotaiką ir situaciją. Jau stovi ir laukia ilgi rudi jojiko tipo batai su kulnu. Tada būtinai nešiosiu keleto skirtingų stilių kedukus ir, aišku, aukštakulnius. Tikrai nėra taip, kad vaikštau tik su žemais batais, man patinka į verslo susitikimus ar kokius vakarėlius, vedant degustacijas avėti stilingus aukštakulnius.

Urtė Mikelevičiūtė

TOP 4. Marškiniai! Balti, mėlyni, rožiniai, languoti. Marškiniai prie klasikinių kelnių, surišti marškiniai prie plačių džinsų, ilgi oversized prie mini sijono, balti vyriško tipo prie aptemptų džinsų ir ilgų batų. Galvoju, kad bus vienas didelis marškinių sezonas.

TOP 5. Kvepalai. Kvapas užduoda toną dienai, kvapas užduoda toną pasimatymui, vienoks kvapas tinka prie itin saulėtų dienų, kitoms – lietui lyjant. Kvapus renkuosi ir pagal keliones. Jau dabar daviau užklausą geram savo bičiuliui, iš kurio Kopenhagos kvepalų butiko „Crime Passionnel“ visuomet užsisakinėju kvepalus – šįkart apie kvapą pavasariui ir artėjančioms kelionėms, mat planuoju pirmą kartą skristi aplankyti Niujorko.

– Kas tau apskritai yra moteriškumas?

– Buvimas savimi ir savito tiek gyvenimo, tiek gyvenimo būdo, tiek stiliaus turėjimas. Šitas pasakymas tinka bet kuriai lyčiai. Dažnas nori būti tuo, kuo nėra. Nesakau, kad mes neturim turėt inspiracijų ar įkvėpimo iš aplinkos, bet kam norėti iš esmės būt kitokiu?

Kai pripažįsti save, tada gali savimi rūpintis, puoselėti, kurti sau tinkamus dalykus, interpretuoti. Vieniems labai tinka mados ir tendencijos, o kiti visą gyvenimą gerai atrodo su golfu ir džinsais.
Pirmiausia pasirūpinkite savimi, savo vidine būsena, o tada jau galima rūpintis ir išorine bei, žinoma, kitais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją