Tikri vyrai ir tikros moterys netgi sudarė reikalavimų sąrašą Seimui, kurį dabar jums trumpai ir nupasakosiu. Pirmiausia Lietuvos mažuma reikalauja taikos su absoliučiai visomis pasaulio valstybėmis. Tai ir su Kinija, ir su Šiaurės Korėja, ir su ašara dievo aky – Rusija – bei Baltarusija. Pasirodo, su pastarosiomis – ypač. Nes antras dalykas, ko jie reikalauja, panaikinti sankcijas šioms dviems šalims. Be reikalo iš Sovietų sąjungos išstojom, vyrai, nereiktų dabar tų visų cirkų, ar ne? Tautos dalis, nesudaranti nė dešimties procentų, reikalauja sumažinti šildymo kainas septyniasdešimčia procentų. Šioje vietoje sunkiai besilaikau neprunkšdama, atleiskite. Tačiau dėl dujų, elektros ir kuro kainų skeltanagiai kiek nusileidžia: gerai jau, sako, įsakome sumažinti tik penkiasdešimčia procentų. Per pusę skelti jie nurodo ir komunalinius mokesčius. Šeimamaršininkų nuomone, PVM maistui turi kristi nuo dvidešimt vieno iki penkių procentų. „Reikalaujame panaikinti visus mokesčius žmonių darbui”, – pildo sąrašą jie. Agresyviems riaušininkams atrodo, kad mokesčių žmogaus nuosavybei apskritai neturėtų būti: „Neprivalome mokėti už tai, kas ir taip mūsų“. Tai dar ne viskas. Užbaigiama reikalavimu panaikinti mokesčius medicinai, vaistams, švietimui ir panaikinti priverstinę karo tarnybą.

Įkvėpta maršiečių fantazijos bei ryžto, nusprendžiau ir pati parengti savo reikalavimų sąrašą Seimo nariams ir ministrų kabinetui. Aš daugiau nevergausiu – nevergaukite ir jūs, platinkite šitą kreipimąsi.

1. Reikalauju, kad paroje būtų bent trisdešimt keturios valandos. Jei aš miegu septynias, dirbu bent jau dešimt, mažiausiai dvi turiu paskirti šunims, tai kiek man lieka gyventi? Daugiausiai penkios. O miegoti aš norėčiau ne septynias, norėčiau dešimt, dar ir kokį serialą pažiūrėti būtų smagu. Seimas sau yra susigrobęs visą laiką, o mums, paprastiems žmonėms, nelieka.

2. Reikalauju, kad atėjus į parduotuvę, sūrio, dešros ir duonos duotų nemokamai, o taip pat ir primokėtų dvidešimt eurų už kiekvieną apsilankymą. Apskritai būtinieji produktai, įskaitant ir šikpopierių, turi būti nemokami, mokėjimas už natūralių funkcijų patenkinimą įžeidžia asmens orumą. Tokia akcija galėtų būti kompensuojama iš asmeninių Seimo narių, ministrų piniginių bei parduotuvių kišenių.

3. Reikalauju legalizuoti smurtą artimoje aplinkoje, nes kartais nervai nelaiko. Taip pat įteisinti vaikų mušimą bent jau per kombinezoną. Beje, kai nesimušu, esu auksinis žmogus.

4. Reikalauju legalizuoti kontrabandines cigaretes ir netaikyti joms mokesčių, nes paprasti žmonės pernelyg vargsta jas gabendami, o lobsta kas? Teisingai. Valdžia. Taip pat į rinką reikia įvesti kuo daugiau rusiškų ir baltarusiškų produktų, nes tie amerikoniški, tai gryna hėmija. Va tikra rusiška šlapdešrė – čia tai daiktas. Be jokių GMO ar kaip ten.

5. Reikalauju, kad kiekvienai moteriai būtų privaloma pagimdyti bent po penkis vaikus, taip įrodant savo moteriškumą. O tai šiais laikais neatskirsi, kur moteris, o kur vyras. Taip pat būtų gerai, jei bent kartą per savaitę kiekviena moteris privalomai dėvėtų suknelę, taip padėtume gamintis moteriškai energijai.

6. Reikalauju, kad kiekvienas vyras įrodytų savo vyriškumą, ir iškeltų bent 200 kilogramų štangą, o taip pat raginu uždrausti vyrams teptis kremą bei bausti visus vyrus, sumaniusius pasidaryti higieninį manikiūrą ar pedikiūrą. Ne už tokią Lietuvą kovojome. Nustokite skatinti homoseksualumą!

7. Reikalauju uždrausti emigraciją, kad Marijonas Mikutavičius vėl galėtų dainuotų „3 milijonus“.

8. Reikalauju atimti visą finansavimą iš pabėgėlių ir skirti lietuvių pašalpoms, kurios turi pagaliau pasiekti orų lygį. Jei iš pašalpos negali nusipirkti šampano bei austrių – ar čia gyvenimas? Kuo valdžia mus laiko? Ne geriau nei šunimis prie būdos.

9. Reikalauju šildymą padaryti visiškai nemokamą. Pavyzdžiui, Vietname arba Tailande šildymo nė nereikia, nes ten šilta visus metus. O mes kaip vergai turime mokėti už tai, kad išgyventume.

10. Reikalauju mano namuose nemokamai padaryti remontą. Jau ta valdžia iš europinių fondų ir taip sau prisisiurbusi yra. Geru reikia dalintis, o ne viską tik sau grobti. Esu tikra, kokių nors trinkelių tikrai yra atlikę, o taip pat ir kitų statybinių medžiagų ir priemonių nuo įvairiausių renovacinių ir statybinių darbų. Jei už namą kartą jau sumokėjau, kodėl turėčiau vėl į jį kišti pinigus?

11. Reikalauju panaikinti priverstinį ėjimą į mokyklą, nes matematikos mums neprireiks. Ir nereikia čia išsivaizdinti su tuo mokėjimu rašyti. Žmogus turi teisę rinktis, kaip jūs galite priversti jį mokytis?

12. Reikalauju perkelti Lietuvą prie Turkijos, nes per toli važiuoti atostogų.

13. Reikalauju uždrausti turtuoliams pirkti brangius automobilius, nes paprastas žmogus po to blogai jaučiasi pamatęs, kiek anas sau gali leisti. Arba didinti pašalpas tiek, kad būtų galima įsigyti orų automobilį, kaip Ferrari arba Porche, ne senesnius, kaip 2018 metų.

14. Reikalauju sumažinti homoseksualių žmonių skaičių bent septyniasdešimčia procentų. Nėra čia ką ir komentuoti. Visai išnaglėjo daugintis. Prieš trisdešimt metų nė vieno gėjo nemačiau.

15. Reikalauju, kad Vytautas Landsbergis atstatytų sugriautus kolūkius ir kompensuotų išvogtų šiferių nuostolius.

16. Reikalauju, kad būtų uždrausti skiepai. Visi. Tymai, maras, cholera ar raupai yra sukeliamos natūralių bakterijų ir virusų. Aš maudausi šaltame vandenyje, valgau daug medaus ir kai ko stipresnio, manęs tokie dalykai nejama.

17. Reikalauju pratęsti vasarą iki keturių mėnesių. Kiek esu keliavus, kitur vasara daug ilgiau tęsiasi. Ispanija, Italija, Portugalija – ten kainos tokios pačios kaip pas mus, o vasara tai ilgesnė.

18. Reikalauju uždrausti Covid-19, nes jis man jau atsibodo. Kiek gali paprastas žmogus kentėti, kodėl valdžia laiko šitą virusą specialiai?

Raginu kiekvieną Lietuvos pilietį savarankiškai pildyti sąrašą, nes ir taip per ilgai tylėjome. Parodykime kiekvienas savo balsą, aiškiai išsakykime, kad nesitaikstysime su jų tvarka. Valdžia mums privalo duoti tai, ko norime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (591)