Neseniai vienas Seimo narys tribūnoje dalinosi nuo visuomenės slepiamais šokiruojančiais faktais apie skiepų sudėtį bei tikslus, bet iš pavydo buvo tildomas konkuruojančių politinių jėgų.

absoliučei prytariu ir visiškai palaikau visus skiepinimo tiesos atskleidimo šalininkus, tokius kaip: prof. habil. dr. milijonierius Laužius Knyguolis ir jo bendramintis Muzikantijus Plautenis. Protingiems ir užimtiems politikams nereikia dar daugiau viešumo – po to kai viešai daviau patarimą prieš rinkimus išbraukti Ingridą Šimonytę iš biuletenio, pati sulaukiau dauk grasinančių laiškų, man spjaudė putotus skreplius pro langus, vadino durne, ožka bei nupirkta.

Jie manimi tikėjo, o aš – nuvyliau. Išlaikau paslaptį ir įvardinu visuomenės veikėjus kodiniais slapyvardžiais. Nieko naujo nei M. Plautenis, nei L. Knyguolis nepasakė - visi besidomintys sveika givensena nutuokia apie Alpių kalnų informacijos saugikloje gerai slepemus faktus: skiepai padariti iš beždžionių ląstelių, abortų dalelių, aliuminio ir gyfsidabrio.

Skiepų pagalba šiais laikais valdomos minios – pasitelkus šaulius mikročipuotomis adatomis snaiperiai pyškina į sėdmenis angliškos muzikos koncertuose, valstybinėse šventėse, NATO renginiuose. Jeigu norite sau padėti, moterys, nenešiokite trumpų sijonų ir kelnių, nešiokite tik susijungiančius su žeme ir ilgus, jie pakels dieviškąją žemės energiją jums į viršų, pasirūpins gimdos sveikata ir neleis tam čipui prisitvirtinti prie sėdimosios.

Prekybos centruose šiais laikais bedami ukolai į importines citrinas ir brangius kalafiorus – nuo patekimo į vidurius sijonas jau nepadės. Suvartojus tokį produktą mikročipas prisitvirtina prie žarnyno gaurelio ir pasaulio valdžios viršūnėlės per mobiliuosius telefonus jus ima sekti kasdienės rutinos fone... Tam reikia visai nedaug – nusimovus kelnes tiesiogiai atsiveria vaizdo kanalas – taip jie pamato ir nufilmuoja turtus, kuriuos turite savo kambariuose. Tas pats ilgas sijonas arba rankšluostis šiek tiek sušvelnintų situaciją pridengdamas plotą nuo slaptų kamerų iš vidaus, tarsi užuolaida. Štai kokia sistema, štai koks demokratijos nebuvimas.

Bet mes dar galėtume išsigelbėti. Žinoma, vienas iš kelių būtų labiau draugauti su Rusija, su kaimynais reikia sutarti, o ypač tais, kur geri gydytojai skiepina daug atsakingiau. Beždžionės aborto liekana skiepo ampulėje – tai beveik tokia pati substancija, kaip ir nukirptas nesudaigintas braškės ūsas.

Kodėl susivieniję mokslininkai primatų dalelių negalėtų pakeisti veganišku ingredientu ir vietoj abortuotų beždžioniukų ir kūdykių į skiepus dėti veganiškus braškių ūsus su braškės ūgliuku? Ir arkliui aišku, kad tokie skiepai būtų daug saugesni žmogaus prigimčiai, nes viskas, kas iš augalų, mums yra dauk geriau. Labai tvirtas teisingavalgių argumentas – žmonės neturi aštrių iltinių dantų ir gamtoje plikomis rankomis bei nagais laukinio gyvūno nenudobtų.

Štai dramblys – jis didelis, ėda tik augalus – išsivystę mūsų smegenys talpinančios daugiau vingių negu dramblio, maisto paieškos kovoje, anot farmacijos pramonės dar nenupirktų mitybos specelistu, nieko nereiškia. Tad turėtų būti aišku – gyvulinius baltymus pakeitęs augaliniais, taptum galingas it dramblys. Dar, pridėjęs šiek tiek sodos ir cinamono su medumi, pasveiktum nuo beveik visų ligų, išskyrus smegenų gangreną.

Farmacyjos pramonė labai žiauri – ji nenori beždžionių aborto liekanų pakeisti daug sveikesniais ingredientais, nes jai neapsimoka, aborto dalelės rinkoje kainuoja pygiau nei ekologiški braškių ūsai. Lietuviškų braškių kaina kosminė. Bet dabar kaip tik sezonas, tad gal būtų įmanoma gauti nuolaidėlę ir pakeisti jais abortų daleles skiepuose? Farmacija nenori, kad sužinotumėte apie braškių ūsų, sodos bei peroksido gydomąsias savybes. Tačiau reikėtų šiek tiek politinės valios ir viskas galėtų pasikeisti.

Žmonės, juk galėtume suorganizuoti akcyję ir neiti į prekibos centrą septynias dienas. Mūsų forumuose ir vkontakte paskelbus renginį, prekybos centras labai išsigąs ir nustos plėšti didžiulius pinigus iš paprasto žmogaus. Pasaulis ima suktis pagal mus. Reikia nuolatos prieš kažką kovoti ir būti neramiais, taip realizuosime savo miegantį protą, miegančią entelekto potenciją. Reike nesiskiepyti, grūdintis bei valgyti kuo daugiau vaisių.

Dagtarai nesako, kad reikia maudytis eketėje, nesako, kad reikia valgyti sodą, bet pamąstykite, kodėl? Jaigu jie jums pasakys, kad skiepai su beždžionių dalelėmis yra blogai, o gerti sodos tirpalą yra labai gerai, jie neteks darbo, nes jūs mirsite neturėdami, tymų, kirminų ir kitų zarazų – jokios baisios ligos jūsų nevargins. Jūsų lygos ira jų pinigų šaltynis, pamąstikite su savo aiške logika.

Rita Lebedeva – soc. tinkluose populiarus personažas, ironiškai apžvelgiantis aktualijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)