Žaviuosi ne tik jos kūryba ir darbais, bet ir Agnės vertybėmis, bei aistra gyvenimui.

Agnė sako, kad savo karjeros pradžioje ji buvo panirusi vien į darbą ir savęs identifikavimą tik pagal specialybę (tarsi profesija apibūdina Agnę kaip žmogų ir padiktuoja, kuo ji domisi, kokia jos aplinka ir galimai nusakomi pomėgiai), bet vėliau pradėjo „skleistis ir kiti žiedai“, o laikui bėgant ji suprato, kad tai nėra viso ko esmė – vienos krypties nepakanka norint save iš tikrųjų realizuoti. Turint omeny dar ir tai, kad Agnė yra didelė entuziastė, nenuorama ir būti vienoje vietoje be veiklos – ne jai.

Agnė prisipažįsta, kad turėjo daug baimių su kuriomis buvo susigyvenusi, tačiau dabar, kaip ji pati sako, yra laisvesnė – atsirado supratimas, kas yra būtinybė jos gyvenime. Dėl to Agnė domisi ne tik menu ir mada, bet ir vandens sportais bei kita aktyvia veikla, kuri padeda plėsti akiratį, pasaulio suvokimą, o svarbiausia padeda išlikti sveika ir gyvybinga.

Judėjimas jai tapo neatsiejama gyvenimo dalis, o laisvalaikio šiandien Agnė neįsivaizduoja be banglenčių, snieglenčių sporto, teniso, asmeninių treniruočių su trenere, o šią žiemą Agnė išbandė ir lygumų slides. Nors Agnė turi daug veiklų – sugeba jas visas suderinti, nemėgsta nebaigtų darbų, o jei ką nors daro – atiduoda visą širdį ir 100% savęs. Todėl šiandien kviečiu geriau pažinti šią nuostabią, jauną ir talentingą moterį!

Agnė Stanikūnaitė ir Simona Burbaitė

– Kokius interjero dizaino profilius patartum sekti Instagram’e?

– Mano įkvėpimo šaltiniai: meandmybentley; ivy.concept; maison_hand_fr;
interiordesign_addict; obumex_interiors; killingmattwoods; contempostudio_; maison_de_base_.

– Skaniausias Tavo patiekalas? Kodėl?

– Skaniausias patiekalas, siaubingai trikdantis klausimas.
Tikriausiai neturiu tokio, bet kai pamąstau, ko labiausiai laukiu, tai beveik visuomet atsakymas – Benedikto kiaušiniai. Jie būna taip skirtingai išreikšti ir ten man visad yra laimė!

– Atskleisk savo mėgstamiausią grožio ritualą.

– Kirpykla, man tarsi SPA laikas. Labai gera žiūrėti į atsigavusius ir žvilgančius plaukus. Jie „pakankinami“ ne tik tiesintuvu, bet ir atšiauriomis sąlygomis vandenyje, bei baseinuose. Todėl labai džiaugiuosi šiuo SPA ritualu. Taip pat patinka veido kaukės. Labai įvairios: drėkinančios, valančios, molinės ir kitokių konsistencijų. Po veido kaukių jaučiuosi tokia šviežia! Geras jausmas.

– Įsivaizduok, kad į negyvenamą salą gali pasiimti tik 3 daiktus. Kas tai būtų?

– Pamenu, kai vykdavo realybės šou, tas, kuriame ištremdavo dalyvius, visad jausdavausi susirūpinusi dėl antakių. Todėl tikrai pasiimčiau pincetą (manau ji galima butu panaudoti ir kitiems tikslams). Juokinga, bet taip yra. Kad išlaikyčiau žmogiškąjį pavidalą, jausčiau save, manau ir veidroduką prigriebčiau (gal pašnekėti tektų su savimi ar tiesiog matyti žmogų smagu būtų). Taip pat veidrodukas gali labai gerai pagelbėti slapta pasižiūrėti taką (ar nieko nėra), ar siųsti signalus su saulės atspindžiais. Nesu sentimentali, todėl mielų ar jaukių daiktų tikrai nereikėtų. Galvoju labiau praktiškai, todėl su savimi pasiimčiau dar ir gerą peilį – kapoklę tokią (apsaugai ir maistui).

– Kaip atrodytų tobula tavo diena? Ką veiktum? Kur eitum? Su kuo būtum?

– Šiuo metu esu įgyvendinusi savo tobulų dienų svajones, todėl galvoju, kad ji atrodytų taip:

– Atsikelti anksti ryte, bet labai gerai išsimiegojus;
– Dušas/geras Benedikto kiaušinis;
– Sukrautas nedidelis lagaminukas trumpai kelionei;
– Atsibučiavimas su savuoju;
– Nuskristi į (norėčiau į Niujorką, bet per dieną jaučiu, kad nespėčiau taip suskraidyti) kokią parodą Italijoje, Ispanijoje ar Prancūzijoje;
– Ten mane pasitiktų viena iš mano įkvėpėjų – Athena Calderone;
– Mes kalbėtume apie viską iš esmės: nuo dizaino, verslo iki esminių gyvenimo vertybių;
– Pietūs, užkandžiai, kavos sustojimai lauko restoranėliuose;
– Pasikrauti miesto grožio, žmogaus energijos ir įkvėpimo;
– Grįžti pas savąjį ir apie viską papasakoti;
– Miegas su šypsena.

– Geriausias matytas filmas? Kodėl?

– Kaip tik neseniai apie tai diskutavome. Esu tarp: „Interstellar“ ir „Bohemian Rhapsody“. Labai skirtingi filmai, todėl ir priežastys labai skirsis. „Interstellar“ ta nepaaiškinama Visata labai gražiai išdėstyta šiame filme, tarsi tikrai gali prisiliesti prie Visatos slėpinių iš labai arti. Žinoma, tai tik filmas, bet visas pastatymas, išjautimas, žmogiškasis faktorius man labai patiko! „Bohemian Rhapsody“: tiesiog labai įstrigęs F. Mercury, gerbiu jo talentą, pasiekimus ir nueitą kelią. Šis filmas buvo labai įdomus ir tikrai žinau, kad dar žiūrėsiu ne kartą.

– Kokią žmogaus būdo/charakterio savybę labiausiai vertini?

– Atvirumą! Niekaip negaliu suvokti melo, paslėptų minčių, neatvirumo. Man tiesiog netelpa galvoje, kodėl taip būna, o būna dažnai. Todėl labai labai vertinu atvirumą, kai jį sutinku.

– Patarimas, kurį duotum savo geriausiai draugei?

Mano daugės tiek patarimų iš manęs gauna, kad net nežinau kaip apsiriboti tik vienu. Matyt, priklausytų nuo situacijos. Bet pagrindas, Drauge, yra vienas: kai esi komforte ir atvirame santykyje su savimi, aplinkui viskas ima gerėti ir netikri dalykai ima trauktis iš tavo gyvenimo, o pasilieka tik tikri. To labai ir linkiu! Tikrumo ir skaidrumo visame kame.

Daugiau Simonos Burbaitės tekstų skaitykite www.geriausiadrauge.lt