2019-ieji – geltonosios kiaulės metai, o šis gyvūnas yra aktyvus ir energingas, todėl, norint jai įtikti, tavo pasirinktas įvaizdis ir makiažas turi atrodyti atitinkamai.

Pasitinkant Naujuosius, geltonosios kiaulės metus, palankiausia rinktis visus geltonos ir aukso atspalvius. Idealus variantas taps raudonos, oranžinės ar geltonos derinys puoštas deimantais ir blizgučiais. Prie tokio karšto aprangos derinio tiesiog būtinas „ugninis makiažas“.

Makiažui išpildyti pageidautina rinktis geltonos ir rudos spalvų gamas: auksinę, garstyčių, šokoladinę, bronzinę, pienišką, smėlio, kreminę, ryškią geltoną ar koralinę.

Pasirinkusi juodos, baltos, sidabrinės ar populiariosios „nude“ spalvų gamas taipogi neprašausi ir tikrai įtiksi Naujųjų metų šeimininkei. Reikėtų atsižvelgti ir į makiažo priemonių tekstūras – drąsiai rinkis metalines, perlamutrines ar stambių blizgučių tekstūras – juk Naujieji tinkamiausias metas žibėti!

Prieš apžvelgiant Naujųjų metų makiažo tendencijas norėčiau tau pristatyti ir bendras taisykles, kurios galioja bet kokiam pasirinktam makiažui.

– Švytinti oda. Pirmiausia rinkis ne stipriai maskuojančius ir sunkius makiažo pagrindus, o švytinčius, suteikiančius odai skaistumo. Čia viskas priklauso nuo tavo nuotaikos: bazę ar kremą prieš makiažą sumaišyk su „highlighter‘iu“ ar pigmentais, skaistalus su blizgučiais ar tiesiog „švelniai padaugink“ švytėjimo suteikiančių priemonių ir susikurk „WOW“ efektą!

– Vienas akcentas. Pagrindinė naujųjų tendencija – ryškios akys, bet tai nereiškia, kad lūpos turi prieš jas nublankti! Rinkis, ką išryškinti norėtum labiausiai: jei akys tamsios ar ryškios rinkis neutralesnius atspalvius lūpoms, o jei ryškios lūpos – akims rinkis nekontrastuojančius, artimus ir nerėžiančius atspalvius.

– Makiažas, šukuosena, apranga ir aksesuarai turi sukurti harmoniją, ne chaosą!

– Naujiesiems metams patartina rinktis natūralius, tankius antakius, kadangi makiažas jau savaime bus išsiskiriantis, jiems pakaks tiesiog suteikti formą antakių gelio ar vaško pagalba. Ir nesijaudink jei nepavyks jų idealiai sušukuoti, keli styrantys plaukeliai suteiks ypatingo šarmo!

Dūminis makiažas

Dūminis makiažas – populiariausias pasirinkimas kiekvienais Naujaisiais metais, o šiais metais jis turi būti ryškus ir efektingas. Naudok ne tik matines, bet ir metalines ir blizgias tekstūras. Denk blizgučius ant voko vidurio, po antakiais, į vidinį akių kamputį, nepamiršk ir ryškaus pieštuko į akies gleivinę – tai suteiks žvilgsniui ypatingo seksualumo ir paslaptingumo. Atliktas dūminis makiažas turi sudaryti įspūdį, jog vakarėlis dar tikrai nesibaigia!

Naujųjų makiažas

Geltona

Tai ne tik šių Naujųjų metų, bet ir šio sezono populiariausia spalva! Drąsiai rinkis šios spalvos akių šešėlius ir denk juos ant viso judančiojo viršutinio voko, na o jei tau tai atrodo per drąsu, susikurk nedidelius akcentus – pavyzdžiui į vidinius akių kampučius!

Naujųjų makiažas

Sidabras

Dauguma makiažo meistrų prisibijo šios spalvos, kadangi ji suteikia itin šaltą įvaizdį. O veltui! Naujųjų metų vakarėliui sidabro atspalviais išpildytas makiažas sukurs tikros sniego karalienės įvaizdį!

Naujųjų makiažas

Žėrintis pravedimas

Žibantis, persiliejantis ir masyvus pravedimas – viena iš pagrindinių sezono ir Naujųjų tendencijų. Jis gali būti išpildytas pačiomis įvairiausiomis spalvomis! Tad drąsiai piešk masyvų pravedimą ir klijuok ant jo blizgučius. Susikursi nepaprastą ir laukinį žvilgsnį!

Naujųjų makiažas

Auksinės lūpos

Jei rudai-auksinių spalvų dūminis makiažas tau atrodo per blankus, pasidenk lūpas auksiniais blizgučiais! Nebijok išsiskirti iš minios ir tapti tikra roko diva! Neprašausi ir tada, jei ant lūpų vidurio uždėsi ir šiek tiek blizgaus šešėlio, tokiu būdu jas dar ir paputlinsi!

Naujųjų makiažas

Blizgučiai

Blizgučiai Naujųjų metų vakarą tikrai karaliauja! Tai puiki išeitis ir toms, kurioms nesiseka išsklaidyti akių šešėlių – pakanka pasidengti voką specialiais klijais (galima naudoti ir makiažo fiksatorių ar lūpų blizgį) ir pirštų pagalvėlėmis uždėti ant voko blizgučių! Nebijok užsidėti šiek tiek blizgučių ir vietoje strazdanų arba ant plaukų. Taip, tai labai drąsu, bet jūs galite uždėti jų visai nedaug, tai suteiks žaismingumo ir nežemiškumo įvaizdžiui. Tai, ko ir reikia šventinei nakčiai!

Naujųjų makiažas

Viliojančios lūpos

Naujiesiems metams šviesaus lūpų blizgio bus akivaizdžiai mažai, tad siūlau rinktis ir ryškias raudonas arba tamsias violetines, burgundiškas spalvas. Šią naktį taip pat palanku rinktis ir „wamp“, gotikinį ir dramatišką įvaizdį, kuriame lengvai dera prisotintos lūpos ir pravedimas. Tik nepamiršk ir išsiskiriančių, nedidelių akcentų tokiam makiažui, juk Naujieji!

Naujųjų makiažas

Daugiau skaitykite www.geriausiadrauge.lt