Nusprendžiau ir aš pasidalyti savo istorija. Daugiau nei kelerius metus gyvenau su vyru, turėjome dukrą, abu dirbome. Laisvu metu apsikraudavau namų ruošos darbais, o dukrą prižiūrėdavo auklė.

Po kiek laiko vyras neteko darbo, šeimą maitinti turėjau aš. Vyras sėdėdavo namuose, tačiau dukra pasirūpinti nesugebėdavo, tad tekdavo ir toliau kviesti auklę bei mokėti jai pinigus.

Kuo toliau, tuo labiau reikėjo pinigų, tad teko susirasti antrą darbą naktimis. Laisvu laiku tvarkydavausi namuose, būdavau su vaiku, nes vyras „sėdėdavo“ telefone.

Aišku, reikalaudavo ir žmonos pareigas atlikti, o aš stengdavausi niekada ir to neatsisakyti, norėjau būti gera žmona. Kelis kartus mano artimos draugės ir draugai sakė, kad tarp auklės ir vyro kažkas dedasi, tačiau aš tuo netikėjau.

Netikėjau iki tol, kol galiausiai anksčiau grįžusi namo neaptikau jų nepilnai išsirengusių. Visgi, praleidau ir tai pro akis, galvojau, gal po pietų miego.

Dirbau naktimis, grįždavau namo, nusnausdavau valandą, o tuomet keldavausi, nes verkdavo mergaitė, eidavau patikrinti, kaip ji. Vadinama „auklė“ miega, tėvas miega, jiems neįdomu.

Ilgainiui nusilpau, po kiek laiko sužinojau, kad laukiuosi, tuo pačiu metu sužinojau, kad jie užmezgė romaną. Galiausiai jis mane paliko ir išėjo pas ją. Paliko mane nėščia ir su vaiku. Nors ir maldavau grįžti, jam jaunesnė ir kvailesnė atrodė geriau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)