Arba vadina kitaip – zuikiu, meile, kačiuku, mažučiu ir visais kitais mielais žodeliais. Jais greičiausiai mėgaujiesi, kai esate dviese, bet pasijauti nejaukiai, kai ji tai daro viešai, na, tarkim, prie kitų vyrų, simpatiškų moterų arba tavo tėvų.

Darome tai iš meilės ir saldumo, kurį jaučiame, kai mus lepini, myli, rodai dėmesį, žaviesi mumis ir nei sekundei nepriverti abejoti, kad esame ypatingos.

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Jan 13, 2018 at 12:53am PST

Šis mano laiškas tau – lengvas skaitalas arba elementari atmintinė, kaip lepinti mus, moteris, kad būtume laimingos ir nematytum surauktos kaktos arba lyg šuniuko nuleistų antakių. Mes esame fėjos, kai mus nešioja ant rankų ir kai jaučiamės ypatingos arba sėdame ant šluotos, kai mūsų nevertina ir nemyli. Kurią nori matyti namuose, renkiesi tu.

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Oct 18, 2017 at 11:19pm PDT

Mes, moterys, pačios neretai nežinodamos, ko norime (aš ne apie karjerą ar namų pertvarkymą), esame priklausomos nuo stiprių savo emocijų ir nuotaikų, todėl mus džiugina dalykai, kurie trina abejones savimi ir uždeda mums karūnas. Nuoširdžiai mylime tą, kuris prisimena visas progas (gimimo diena ir Kalėdos yra savaime suprantamos, rinkis subtiliau: draugystės pradžios metinės, moters diena, Valentino diena, Motinos diena, galbūt pirmojo bučinio diena?).

Ir tai nėra seilėtas primityvas, jei tai prisimeni ne banaliai. Žavu, kai vyriškas vyras elgiasi vyriškai, bet turi jautrumo, kuris išlenda laiku ir vietoje. Mus žavi užkariautojai, kurie kaip Džeimsai Bondai vyriškai ir subtiliai primena mums, kad mus myli, dovanodami bučinį, gėlę, savo iškeptus blynus ar bilietą į kiną popiet (vakare eina visi, o popiet, pabėgus iš darbo, jautiesi lyg darydamas nedidelį nusikaltimą – tai smagu ir juokinga) arba kažką to, apie ką pati seniai galvojau, bet nesiryžau įsigyti (arba laidžiau tau užuominas per Kalėdas ar prieš gimtadienį, bet tu nesupratai). Tiesą sakant, svarbu pats faktas, kad prisiminei ir pagalvojai, kaip padaryti tą dieną ar momentą kitokį, nei dar vienas trečiadienis ar pirmadienis.

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Jan 2, 2018 at 11:34pm PST

Smagu gauti dovanas (turiu šį kompleksą, nes gimiau per Kalėdas ir daug kas bando praslysti su apgailėtina viena dovana, nuimdamas mano gimtadieninę karūną), bet ne tas raudonas, rožines, saldžiai kvepiančias ir pūkuotas, kurias greičiausiai gaus tos, kurių vyrai dėl savų priežasčių negaiš laiko sugalvoti ką nors įdomesnio ir labiau patiksiančio mums (užuomina į Valentino dieną).

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Dec 3, 2017 at 7:50am PST

Pasistenkim kartu. Susitarkim, kad nebus nieko šiugždančio sintetika, kvepiančio vanile, žybsinčio raudonai, bet bus kokybiška, skanu, modernu ir, žinoma, subtiliai seksualu.

Pati būdama moteris (tadaaam, kaip netikėta), sukūriau tris dovanas, kurios tikrai pradžiugins tą, kuri nenori nieko tipiško, matyto ir šiugždančiai raudono. Apatiniai gražu, labai seksualu ir sufleruoja vakaro pabaigą, bet, prašau, tebūnie jie ne raudoni nėriniai (o gal geriau eikite rinktis dviese?).

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Jan 28, 2018 at 9:52pm PST

O, saldumynai, jie visada veikia, tik, gal tai gali būti kas kito nei tie balti kokosu apibarstyti saldainiai, o tarkim prašmatnus kokybiškas šokoladas?

O gal vietoje naktinukų gali išrinkti kokybiškus miego marškinius, kuriais vilkėdama ji tau kitą rytą atneš kavos į lovą, po jais būdama visiškai nuoga?

O gal padovanok jai sprendimą problemai, kad nuolat nėra, ko apsirengti (nors tu akivaizdžiai matai, kad jos spintos durys vos užsidaro, o vakar ji grįžo namo su pora pirkinių maišelių)?

O gal vis dėl to būk dosnus ir išrink jai dovaną, kurioje – 7 apgalvotos, labai moteriškos ir naudingos dovanos, sudėtos į fantastišką dėžutę.

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Dec 16, 2017 at 2:04am PST

Linkiu, kad tavo moteris tave kasdien mylėtų vis labiau. Viskas tavo rankose, nepatingėk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)