Pirmąjį kartą jie nuskambėjo prieš beveik trisdešimtmetį ir atvejis buvo kelis mėnesius tirtas seksualinės prievartos prieš vaikus klinikoje, priklausančioje Jeilio ligoninei, o taip pat – Niujorko valstijos vaiko sveikatos skyriuje. Tąkart kaltinimai Woody Allenui buvo atmesti, bet reikia pripažinti, kad iš abiejų pusių – įtartinų elgesių bei liudijimų netrūksta. Teisėjas, anuomet atmetęs kaltinimus, pasakė, kad niekada nesužinosime, kas iš tikrųjų vyko tą rugpjūčio 4-ąją, 1992-aisiais. 


Istorija prasidėjo, kai Woody Allenas, panevėžietiškų šaknų turintis absurdo genijus, pradėjo santykius su aktore Mia Farrow. Pora kartu praleido 12 metų ir užgyveno keletą skandalų, o aktorė nusifilmavo 12-oje režisieriaus filmų. 


Tik atėjusi į santykius moteris, dar žinoma dėl savo trumpos santuokos su Frenku Sinatra, jau turėjo 7 vaikus: tris biologinius sūnus iš santuokos su kompozitoriumi Andre Previnu bei tris įvaikintas mergaites ir vieną įvaikintą berniuką. 


Tačiau Allenas iškart pareiškė savo partnerei neturintis jokio intereso auginti vaikus. Vyras norėjo ne šeimos, o romantinių santykių. Taigi, pora nusprendė apsigyventi atskirai ir taip buvo visą jų santykių laiką. Režisierius gyveno bute, esančiame vienoje Niujorko Centrinio parko pusėje, o aktorė – bute, esančiame kitoje.


Vėliau Mia Farrow pasiūlė jiems susilaukti biologinio vaiko, su kuo Woody Allenas sutiko, tačiau tik iš dalies. Jis ir vėl pareiškė, kad vaiką padaryti gali, tačiau auginti jo neplanuoja. Iškart padėjęs kortas ant stalo įvardijo, kokį šioje situacijoje mato savo vaidmenį. Jo partnerei pasiūlymas tiko.

 Tačiau po ilgų bandymų vaisių nebuvo. Taigi, moteris užsiminė apie galimybę įsivaikinti. Allenas ir vėl atsakė tą patį, tačiau, kaip vėliau liudijo pati Mia Farrow, paminėjo, kad norėtų mažutės šviesiaplaukės mergytės. Čia aktorė teisinosi pagalvojusi, kad vis dėlto vyrui rūpi, įžvelgusi tame viltį.


1985-aisiais moteris įsivaikino Dylaną Farrow, mergaitę, užaugusią į moterį, kuri ilgus metus Woody Alleną kaltins tvirkinimu ir pedofilija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją