Ne paslaptis, kad pora kartu jau 25-erius metus, tad kartu teko patirti ir šilto, ir šalto. Ž. Žvagulis garsėja itin ugningu charakteriu, o ir pats laidoje pripažino – yra degtukas.

I. Starošaitės paklausus, kaip jai pavyksta jį suvaldyti, moters atsakymas nustebino ne vieną: „Aš negalvoju, kad jį suvaldau. Jis sau susivaldo, „garuoja“, bet čia tik laiko klausimas, kiek kartų aš jam dar leisiu garuoti. Arba... turime eiti pas psichologą.“

Čia pat Ž. Žvagulis pripažino, kad jam išties neramu, ar vieną dieną Irenai nepritrūks su juo kantrybės. „Aš to nebijau, bet dėl to išgyvenu. Nenorėčiau iki to privesti, bet kiek man tai gaunasi – nežinau“, – laidoje kalbėjo žinomas vyras.

Laidos vedėja Simona Nainė taip pat pasidomėjo, ką pora patartų norintiems tiek metų gyventi kartu, išlaikyti santykius? Anot Ž. Žvagulio, anksčiau – per vedybas, jis nesuprasdavo, ką tėvai kalba apie poros nusileidimo vienas kitam svarbą: „Galvojau, ką jie čia šneka... O vėliau per visą gyvenimą pagalvojau, kad svarbu vienas kitą išklausyti, tėvai tai patarė iš savo patirties. Tikiuosi, kad man tai vis lengviau gausis.“

Tuo tarpu Irena patarė nenešti visko iš šeimos ir nepulti viskuo dalytis, verčiau dalintis su tuo žmogumi, su kuriuo esi.

„Gal tegu nugaruoja ir paskui jam papasakosi, kaip tu jautiesi. Reikia pačiai visų pirma supratingumo, o po to ir kitą žmogų ne auklėti, o paaiškinti, kaip yra“, – taip pat patarė moteris.

Visą laidą žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)