– Prieš dvejus metus esi sakiusi, kad vis dar tenka aiškinti žmonėms, jog iš tinklaraščio rašymo pragyventi tikrai įmanoma, tačiau daug kas netikėjo tavo sėkme. Kaip yra dabar? Ar dar tenka susidurti su žmonėmis, kuriems reikia įrodinėti, kad tinklaraštis – tavo sėkminga veikla pilnu etatu?

– Pasitaiko visko. Būna tokių, kurie galvoja, kad aš nieko neveikiu, tad ir nesivarginu jiems aiškinti. Kai kurie net pyksta, kad „durnos mergos iš nieko pinigus darosi“ (juokiasi).

– Su kokiais didžiausiais iššūkiais dabar susiduri?

– Tikriausiai sunkiausia būna, kai „užlūžta“ technologijos, prarandi darbų, juos reikia perdaryti. Vienas didžiausių iššūkių žiemą – fotografuotis per šalčius. Jau vasario mėnesį kompanijos pageidauja reklamuoti pavasarinius drabužius, tad mums tenka fotografuotis ir vaidinti, kad visai nešalta su sijonu be pėdkelnių. Tačiau aš visada buvau gan atvira, todėl dažnai parodau ir tikrąją realybę už nudailintų nuotraukų „Instagrame“.

– Jau turi per 100 tūkst. sekėjų, tad neigiamų komentarų ir dėmesio, ko gero, neišvengi. Kaip su tuo susitvarkai? Ar nebūna sunku?

– Buvau užsiauginusi storą odą ir blogi komentarai man nekeldavo emocijų. Pastaruoju metu, augant sekėjų skaičiui, neigiamų komentarų atsirado truputį daugiau, ypač „Youtube“, kur publikuoju vaizdo įrašus apie madą ir savo gyvenimą. Nemeluosiu, kartais paskaičius neigiamą komentarą kyla pyktis, norisi atrašyti ir įrodyti savo tiesą, nes dažniausiai komentaras būna visai „ne į temą“. Tačiau tai trunka vos porą minučių, tuomet nusiraminu, užblokuoju tą žmogų ir pamirštu.

Gabrielė Gzimailaitė

– Sekėjams atvirai ir detaliai pasakojai apie neseniai atliktą nosies operaciją. Kodėl pasirinkai apie tai kalbėti? Dėl ko labiausiai nerimavai?



– Visada žinojau, kad būtų nesąmonė nesidalyti tokiu dalyku su sekėjais. Ypač, kai yra žmonių, kurie mane seka jau beveik dešimt metų. Laukdama operacijos pasižiūrėjau maždaug 15-os skirtingų amerikiečių vaizdo įrašų apie nosies operacijas, o lietuvę radau tik vieną. Buvo gan liūdna, tad žinojau, kad turiu būtinai apie tai kalbėti, nors mano nosis buvo ta tema, kuria aš niekada nenorėjau kalbėti.

Vis dėlto, kuo daugiau apie tai kalbėjau, tuo lengviau darėsi pačiai. Rimčiau apie nosies operaciją pradėjau galvoti daugiau nei prieš metus, o po kelių mėnesių, per Naujųjų metų vakarėlį netyčia ją susitrenkiau ir tiesiog priėmiau tai kaip ženklą. Nieko nelaukus ėmiau domėtis chirurgais. Kaip ir daugelis, labiausiai nerimavau dėl skausmo, kurio galiausiai nė nebuvo. Dar nerimą kėlė kraujo davimas. Negaliu pakęsti adatų, o pamačiusi kraują – alpstu, tad to bijojau labiau nei operacijos!

– Esi daugybės merginų įkvėpimo šaltinis, kokios moterys įkvepia tave pačią?

– Nežinau, kodėl, bet mane visada įkvepė vyresnės moterys. Manau, kad jaunoms merginoms daug lengviau prisižiūrėti, skirti laiko grožiui ir stiliui. Visos galime būti susitvarkiusios, gražios ir stilingos, bet pamačius stilingą moterį, kuriai per keturiasdešimt – net atsisuku pažiūrėti, nes negaliu atitraukti akių. Aišku, seku ir daug jaunų merginų, kurios nepriekaištingai rengiasi ir įkvepia mane naujiems deriniams.

Gabrielė Gzimailaitė

– Kokiomis pagrindinėmis stiliaus taisyklėmis vadovaujiesi?

– Manau, kad stiliuje taisyklių nėra. Visi rengiasi taip, kaip nori, tačiau, manau, kad visada reikėtų rinktis paprastus drabužius, kurie derės tarpusavyje ir galėsite sukurti daug derinių iš nedaug drabužių.

– Kokius tris drabužius savo spintoje turėtų turėti kiekviena stilinga moteris?



– Klasikinį švarką, grubesnio stiliaus juodi aulinukai ir juodi akiniai nuo saulės. Švarkai tinka prie visko, nors pati anksčiau jų nemėgau, o dabar sunku save valdyti, kai pamatau naują modelį parduotuvėje. Juodi aulinukai taip pat tinka prie visko ir atrodo puikiai dieną ar naktį. Na, o juodiems akiniams nė nereikia paaiškinimo, jie visada atrodo gerai.

– Ar pastebi kokių nors išsikirtinumų lietuvių stiliuje?

– Tiesą pasakius – nelabai. Anksčiau merginos rengdavosi labai paprastai, jų garderobe vyravo tamsios spalvos. Dabar visos labiau atsipalaiduoja, nebijo eksperimentuoti, bet nėra taip, kad kažkuo išsiskirtų. Vis dėlto, gražiai besirengiančių Lietuvoje labai daug!

– O nuo ko turėtų pradėti mergina, kuri visai nenusimano apie madą? Kitaip tariant, kaip išmokti stilingai rengtis?



– Manyčiau, kad pirmiausia reikia išsisaugoti daug sau patinkančio stiliaus nuotraukų. Tai galima padaryti naudojantis „Pinterest“ programėle arba pasitelkus „Instagram“ nuotraukų išsaugojimo funkcija. Tuomet, kadangi dar tik eksperimentuojate, eikite į dėvėtų drabužių parduotuves ir ieškokite panašių drabužių. Pamatysite – daug lengviau apsipirkti dėvėtų drabužių parduotuvėje, kai žinote, ko ieškote. Na, o tuomet belieka namuose viską bandyti suderinti prieš veidrodį. Aišku, tai galite padaryti tiesiog paprastos parduotuvės kabinoje su jų prekėmis. Svarbiausia surasti, kas patinka, o tada mėginti pačiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)