Moteris pasidalijo savo besikeičiančio kūno nuotraukomis, norėdama parodyti, kaip sportas paveikė jos išvaizdą prieš, per ir po gimdymo.

„Jaučiuosi pakankamai gerai, lėtai atgaunu jėgas. Vis dar esu keliais kilogramais sunkesnė nei buvau prieš nėštumą, tačiau skaičiai nieko nereiškia, nes svoris pasiskirsto skirtingai“, – po nuotraukomis rašė moteris.

Tiesa, N. Knight pasidalijo ir vaizdo įrašu, kuriame matyti odos perteklius ant pilvo.

„Pridėjau ir vaizdo įrašą, kuriame matyti tai, ko nematote nuotraukose. Po dviejų kūdikių išnešiojimo aš vis dar turiu daug perteklinės odos ant pilvo, kuri greičiausiai ten ir liks visam gyvenimui“, – sakė moteris.

Duodama interviu leidiniui „Femail“, N. Knight teigė, kad nuotraukomis dalijasi su pasididžiavimu.

„Didžiuojuosi savo kūnu ir jo pasikeitimais. Pasidalijau nuotraukomis tam, kad įkvėpčiau kitas mamas ir parodyčiau joms, kad nieko bloga pirmiausia pagalvoti apie save ir rūpintis savo kūnu nėštumo metu ir po jo“, – sakė jauna mama.

Sveiką gyvenimo būdą propaguojanti N. Knight teigė, kad jos dailios figūros paslaptis – aukšto intensyvumo treniruotės.

„Prieš pastodama treniruodavausi 3-5 kartus per savaitę. Būdama nėščia stengiausi išlikti aktyvi ir taip pat pasportuoti 3-5 kartus per savaitę – stengiausi išeiti pasivaikščioti ar nueiti į sporto klubą. Po gimdymo ėmiau sportuoti tik leidus gydytojui, maždaug po šešių savaičių, iki tol stengdavausi bent porą kartų per savaitę išeiti pasivaikščioti. Sportas teigiamai veikia ir fizinę, ir psichinę sveikatą. Net dešimties minučių pasivaikščiojimas gali praskaidrinti dieną“, – įsitikinusi jauna mama.

Ji pataria kitoms mamoms, kurios niekaip negali priimti savo pasikeitusio kūno, tiesiog nebegalvoti apie kūną, kurį turėjo prieš nėštumą: „Verčiau žavėkitės kūno galimybėmis taip keistis ir sukurti naują gyvybę. Mes, moterys, esame beprotiškai laimingos dėl to, kad galime tai patirti. Nelaimei, mūsų kūnai po gimdymo negrįžtamai pasikeičia: platesni klubai, cezario pjūvio randas, strijos ar perteklinė oda... Labai svarbu, kad didžiuotumėtės šiais pasikeitimais ir tuo, kad jūsų kūnas sukūrė gyvybę.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)