– Kaip apibūdintumėte savo stilių?

– Kai nedirbu, mėgstu išlikti natūrali, tačiau visuomet pasidažau blakstienų tušu. Tai tarsi maža juoda suknelė akims.

– O kaip dėl raudonojo kilimo įvaizdžio?

– Visada smagu išsipustyti, tai tarsi naujo vaidmens sukūrimas. Makiažas pakeičia savijautą, naują jausmą kuria ir kitokia šukuosena ar suknelė. Man labai patinka išryškinti akis. Pagaliau išmokau jas paryškinti pati, tačiau tai užtruko taip ilgai! Manau, kad akys yra svarbiausia dalis, jos išreiškia jausmus, kurių negali išreikšti žodžiai.

– Kas paverčia moterį gražia?

– Moters grožis kuriamas nuo tos akimirkos, kai ji nusprendžia mylėti ir gerbti save, tapti geriausia savo drauge. Kuo vyresne tampu, tuo geriau jaučiuosi parodydama, kas esu. Man nebeįdomu apsimetinėti ar bandyti pasirodyti geresne.

– Kuo jus žavi prancūzės?

– Prancūzės dvelkia neįtikėtinu rafinuotumu be jokių pastangų. Mane labai įkvepia Jane Birkin, Juliette Binoche, Catherine Deneuve ir Marion Cotillard. Jos visos turi kažką bendro, galbūt laisvę, jos laisvos sielos.

– Ko išmokote siekdama karjeros?

– Dievinu aktorystę, tačiau rezultatas tampa vis mažiau svarbus, susitelkiu į paieškas, patirtis, proceso magiją ir kontrolės nebuvimą. Šioje profesijoje tu tarsi amžina studentė, dievinu tai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)