21-erių Sassy (Saskia) Gregson-Williams kilusi iš Jungtinės Karalystės. Mergina pasakoja, kad ji nesilaiko jokių drastiškų taisyklių, kurios atneša greitų rezultatų.

"Suvokiu maistą kaip degalus, kurie padeda mano kūnui gerai atlikti savo funkciją sportuojant ir atliekant įprastas užduotis. Mane kamuoja siaubinga egzema, kuri nėra tokia agresyvi, kai nevartoju pieno produktų ir daug cukraus. Tai tinka ir mano kūnui", - sako S. Gregson-Williams.

Pusryčiams mergina dažniausiai valgo omletą su grybais, špinatais, česnaku ir baziliku. Vėliau ji pasimėgauja žaliuoju kokteiliu su špinatais, bananu bei avokadu.

Pietums mergina dažniausiai valgo salotas, kurias pasiruošia kiekvieną sekmadienį.

Popietiniam užkandžiui buvusi balerina renkasi sūresnį užkandį - kepintus riešutus, jūros dumblius.

Vakarienei mergina renkasi daržovainį ir didelį dubenį salotų.

Sportui ji skiria vos 10-20 minučių per dieną ir į mankštą įterpia baleto žingsnelių, kurie, pasak jos, padeda lavinti balansą, laikyseną ir lankstumą. Merginos manymu, visai nereikia būti šokėja, kad galėtum pasinaudoti baleto žingsnelių privalumais, tad siūlo jų pasimokyti ir kitoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)