Moteris pasakoja, kad plaukus nustojo plauti būdama trylikos ir visai jų nekirpo iki 18-os metų.

F. Cluney tikina, kad tokie ilgi plaukai beveik nereikalauja jokios priežiūros išskyrus šukavimą, kuris įprastai trunka maždaug pusvalandį. Meninininkė pasakoja, kad tokių ilgų plaukų užsimanė dar būdama šešerių, kai ją sužavėjo įvairios ilgaplaukės pasakų herojės.

„Svajojau tapti undinėle ir turėti ilgus plaukus. Kai buvau trylikos mano plaukai buvo man maždaug iki liemens. Jie buvo labai sunkūs ir stori, ir niekada nemėgau jų plauti, nes reikia tiek daug pastangų, o vėliau tiek daug laiko, kol jie išdžius. Viena mano mamos draugė pasiūlė visai nebeplauti plaukų ir aš nusprendžiau pabandyti. Prisimenu, kad pirmuosius porą mėnesių jie buvo labai riebaluoti, šiek tiek niežėjo galvos odą“, – pasakoja ji.

F. Cluney tikina, kad dabar jai kone visai nereikia prižiūrėti plaukų, ji juos tiesiog iššukuoja įsijungusi kokį nors filmą.

„Plaukai taip pat labai gerai sugeria visokius kvapus, todėl šukuodamasi galiu prisiminti, kur ir su kuo buvau“, – sako moteris.

Ji mėgsta pozuoti nuotraukoms ir kaskart susikuria vis naujų idėjų, kurias įgyvendinti gali pasitelkdama plaukus.

Moters mama pasakojo, jog jai tėvai neleido užsiauginti ilgų plaukų, todėl ji nusprendė, kad savo vaikams leis su plaukais daryti, ką jie panorėtų. „Ji norėjo būti auksaplauke, tad leidau jai tokia būti“, – sakė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)