Leanne Ratcliffe 2017-aisiais išvyko gyventi į džiungles ir reguliariai aprašo savo „natūralų“ gyvenimo būdą be technologijų ir materialumo.

Moteris didžiąją savo laiko dalį praleidžia džiunglėse, kur neva vaikšto nuoga. Jos manymu, šiuolaikinė visuomenė daro didžiulę žalą moterims. Ji pati dabar gailisi krūtų didinimo operacijos, kuriai ryžosi būdama 21-erių.

„Mes pradedame virsti plastikiniais daiktais iš kosmoso. Žinutė aiški: būti seksualiai patrauklia yra kur kas svarbiau už buvimą geru žmogumi. Tos didžiulės lūpos ir gigantiški sėdmenys... Nekalbu apie normalius sėdmenis, kalbu apie padidintus, moterys ima atrodyti kaip arkliai, o ne žmonės. Nesupraskite manęs klaidingai, aš myliu arklius, bet viskas darosi absurdiška. „Yuotube“ grožio bendruomenėje beveik nebeliko moters su natūraliomis lūpomis“, – žodžių į vatą savo tinklaraštyje nevyniojo moteris.

L. Ratcliffe teigia, gyvename laikotarpyje, kuriame svarbiausias grožis ir šis grožio kultas plinta tarsi virusas. Jos manymu, net šešiolikmetės yra priverstos atitikti visuomenės standartus ir būti seksualios.

„Paauglės dabar vertinamos ne pagal jų asmenybę ar ambicijas, o pagal tai, ar norėtum su jomis pasimylėti. Tai – ligotos visuomenės simptomas. Mums reikia grąžinti žmogiškumą ir normalizuoti tai, kaip atrodo žmogus. Mes tampame plastikinėmis “, – rėžia moteris.

L. Ratcliffe taip pat kalba apie nuolat augantį plastinių operacijų skaičių ir nerealius moterims keliamus lūkesčius, kurių neišeina pasiekti natūraliai.

Kalbėdama apie savo krūtų didinimo operaciją moteris pripažįsta, kad jos jai reikėjo ne tam, kad jaustųsi seksualesnė, o tam, kad jaustųsi tiesiog normali.

„Jaučiausi taip, tarsi mano jaunas kūnas ir krūtinė nebuvo pakankamai moteriški, tad turėjau kažką padaryti, kad atitikčiau normą“, – sako ji.

L. Ratcliffe taip pat kreipėsi į moteris, kurios svajoja apie plastinę operaciją: „Jei galvojate apie operaciją, noriu, kad žinotumėte, jog esate tiesiog žmonės ir esate gražios tokios, kokios esate. Liaukitės ieškoti kitų žmonių patvirtinimo savo veiksmams ir išvaizdai, liaukitės bandyti būti seksualios vyrams, kurie jūsų nė neverti. Jūsų maži sėdmėnys ar plonos lūpos – nuostabios, nieko nereikia keisti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)