Iš Anglijos kilusi 27-erių moteris su mylimuoju Thomu vestuves atšventė Maldyvuose ir Anglijoje.

Moteris išvadinta narcize, tuščia pasipūtėle, neapsisprendėle ir apkaltinta „visko, kas blogai su dabartiniu pasauliu“ atspindėjimu, o jos vyrui internautai siūlė kuo greičiau „dėti į kojas“ nuo tokios nuotakos.

„Pasipūtusi ir sunkiai pakenčiama, santuoka ilgai netruks, galiu tai garantuoti“, – rašė vienas internautų.

„Suknelės akivaizdžiai svarbesnės nei pati santuoka“, – pridūrė kitas.

Moteris „Instagrame“ turi daugiau nei 250 tūkst. sekėjų, o tokie komentarai ją išties nuliūdino.

Pasirodo, jog R. Ward suknelėms turėjo visai kitokių planų: „Dvi sukneles palikau Maldyvuose. Jas galės dėvėti tos, kurios nori susituokti Maldyvuose ir sau negali leisti tokios vestuvinės suknelės.“

Kitas sukneles Rachel paaukojo gimdos kaklelio vėžio aukomis besirūpinančiai organizacijai. Moteris taip siekia padrąsinti savo sekėjas nuolat domėtis savo sveikata ir atlikti reikalingus tyrimus.

Tiesa, ne visas sukneles nuotaka pirko pati. R. Ward įsigijo vieną suknelę, kuri jai kainavo beveik 18 tūkst. dolerių. Kitą suknelę jai nupirko tėvai, o likusias moteris gavo dovanų iš pačių prekės ženklų.

Gavusi pasiūlymų devėti nuostabias sukneles nemokamai R. Ward teigia supratusi, kad per vestuves gali būti tikra princese ir tiesiog pasikeisti prabangius drabužius.

Moteris vestuvių ceremonijoje dėvėjo vieną suknelę, o pirmajam šokiui persirengė kitą. „Persirenginėti nebuvo sudėtinga, man padėjo pamergės ir mama“, – pasakojo nuotaka.

Maldyvuose pora nusprendė susituokti po to, kai prieš vienerius metus praleido ten atostogas ir tiesiog pamilo Karumbos salą. Ten jaunavedžiai surengė nedidelę ceremoniją su artimiausiais draugais ir šeima. Tiesa, Maldyvuose vykusios vestuvės negalioja Jungtinėje Karalystėje, todėl pora nusprendusi surengti antras vestuves.

Moters vestuvių nuotraukos sulaukė didžiulio sekėjų susidomėjimo, tad ji teigia nenustebusi, kai sulaukė ir neigiamų atsiliepimų: „Turiu nuostabią šeimą ir draugų, kurie mane palaiko ir žino, kaip sunkiai dirbau, kad pasiekčiau tai, ką turiu ir tai yra viskas, ko aš galiu norėti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)