1. Jam patinka su mama leisti laiką

Vyras pirmiausia prisiriša prie motinos: ji yra pirmoji moteris, kurią jis myli ir kuri myli jį. Jei jis palaiko šiltus ir mylinčius santykius su mama, tuomet tikėtina, jog taip pat mylėti mokės ir savo partnerę.

2. Jis atvirai kalbasi su mama

Jei jam lengva pasakoti jai apie savo gyvenimą, kaip jis jaučiasi dėl įvairių dalykų ir pačios mamos sprendimų, tuomet tai reiškia, jog juos sieja sveikas tarpusavio ryšys. Tai raktas į sveikus sūnaus ir motinos santykius.

3. Jis gerbia motiną, tačiau sprendimus priima pats

Jei nutinka kas nors gero ar blogo, jūs turėtumėte būti pirma, kuriam vyras skambina. Jei jis labiau atsižvelgia į motinos nuomonę, o ne jūsų – tai nėra sveiki santykiai.

4. Jei mama nori susitikti, susitikimo laiką nustato abu

Vyras visko nemeta, kad susitiktų su mama ir, atvirkščiai, kategoriškai neatsisako susitikti. Esant sveikiems santykiams, susitariamas abiems tinkamas laikas, kuomet netenka apversti visų savo planų.

5. Jis meilus mamai

Didžiulė „raudona vėliavėlė“, jei vyras negali apkabinti ar pabučiuoti mamos. Gebėjimas išreikšti švelnius jausmus mamai yra aiškus ženklas, jog juos sieja sveiki ir geri santykiai.

6. Ji gerbia jūsų santykius ir stengiasi jus priimti

Jei motina myli sūnų, nori, kad jis būtų laimingas ir žino, kad jis myli jus – ji pasistengs, kad gerai sutartumėte.

Vienintelė išimtis, jei jūs iš tiesų tik apsunkinate vyro gyvenimą, tuomet motinos nepritarimas santykiams gana suprantamas dalykas.

7. Jiems susiginčijus, jis žino, jog viskas išsispręs

Normalu, kad kils ginčų, tačiau motinos meilė besąlygiška ir konfliktai išsisprendžia.

8. Ji neprieštarauja, kad dabar jūs esate jo prioritetas

Tai nereiškia, kad vyrui neberūpi jo mama ir jis nėra pasiruošęs jai padėti. Tiesiog ji supranta, kad nebėra svarbiausia moteris jo gyvenime. Kai vyras randa gyvenimo partnerę – būtina „atsiskirti“ nuo motinos. Gera mama tai žino ir priima.

9. Jis nebijo nesutikti su jos nuomone

Jei vyras to padaryti negali, tuomet „atsiskyrimas“ nuo mamos neįvyko ir jis nėra pakankamai subrendęs.

10. Jis nuo jos nepriklauso

Norėjimas pasimatyti ar gauti pritarimą dėl tam tikrų sprendimų nėra tas pats, kas priklausyti. Jei ji tvarko jo buities reikalus, tuomet tai reiškia tik viena – jis dar leidžiasi laikomas vaiku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)