„Vidutiniškai per metus plaukai paauga apie 15 centimetrų, štai mano triukas, kuris padėjo šį skaičių padvigubinti“, – sako tinklaraštininkė.

F. Dhukai gamina plaukų kaukę iš dviejų ingredientų: kajeno pipirų ir kokosų aliejaus.

Kaukę tinklaraštininkė gaminą į beveik pusės litro talpos stiklainį. Pusę jo užpildo kokosų aliejumi ir tuomet įdeda du arbatinius šaukštelius kajeno pipirų miltelių. Tuomet savaitei palieka šią masę vėsioje ir tamsioje vietoje.

Kad būtų patogiau, F. Dhukai perpila masę į buteliuką, kad galėtų lengvai išspausti kaukę ant galvos odos.

„Su kajeno pipirais sumaišytas aliejus šiek tiek gels galvos odą, – įspėja tinklaraštininkė. – Tačiau tai ir yra visa triuko esmė. Tai padeda suaktyvinti kraujotaką, kas lemia geresnį plaukų augimą. Pirmiausia pabandykite užtepti kaukės ant mažo odos plotelio, kad įsitikintumėte, jog ji nealergizuoja ir yra jums tinkama.“

Pati F. Dhukai kaukę palieka per naktį, tačiau kitoms siūlo pirmiausia pasižiūrėti, ar ji ne per daug gelia ir būti tiek, kiek išeina. Kaukę rekomenduojama naudoti kartą per savaitę.

A post shared by Farah D (@farahdhukai) on May 28, 2017 at 7:37pm PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)