F. Drescher stengiasi maitintis veganiškai, renkasi ekologišką maistą. „Kaip išgyvenusi vėžį, kiekvieną raginų išsivalyti namus, o tai prasideda nuo savo paties mitybos. Sveika mityba subalansuos jūsų kūną, tiesiog geriau jausitės ir turėsite daugiau energijos“, – įsitikinusi moteris.

Aktorė aktyviai leidžia laisvalaikį lauke, stengiasi daugiau judėti – eina į žygius ar tiesiog išeina pasivaikščioti į netoliese esantį paplūdimį. Taip pat lanko pilateso užsiėmimus.

Moteris neslepia, kad kasdien patiria daug streso, todėl į savo dienotvarkę įtraukia meditaciją.

Pasak F. Drescher, didžiausia pamoka, kurią ji išmoko apie sveikatą, yra ta, kad maži žingsneliai veda į didžiulius pokyčius. Moteris stengiasi į viską žvelgti pozityviai. „Net tokie maži dalykai, kaip užstrigimas kamštyje, man leidžia apsidairyti ir pasakyti sau: na, turbūt man buvo lemta dabar šį momentą išnaudoti sustojimui ir ramybei“, – sako aktorė.

Pasak 60-metės, senėjimą pristabdyti padeda uždegimų organizme sumažinimas laikantis sveikos gyvensenos principų ir netoksiškas gyvenimo būdas. „Dabar žmonės gyvena ilgiau, bet nesu tikra, ar jų gyvenimo kokybė taip pat pagerėjo. Mes geriame vis daugiau ir daugiau tablečių, bet tai tiesiog ant problemos užklijuotas pleistras, kuris nieko nekeičia. Jei norite ilgo ir kokybiško gyvenimo, tuomet turite valyti organizmą, sveikai maitintis, sportuoti ir išmokti susidoroti su stresu“, – pataria F. Drescher.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)