Avinas

Nenustebkite, jog liksite neįvertinti ar eilinį kartą nepastebėti. Jums reikia tik atsirasti tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku, ir viskas susitvarkys. Pirmoje liepos mėnesio pusėje jūsų geriausias padėjėjas bus jūsų puikus protas. Jei esate visuomenėje matomas, vadovaujantį darbą dirbantis žmogus ar politikas, atsargesni būkite nuo 7 iki 11 dienos. Tuo metu jūsų įprotis sakyti teisybę gali jums sukurti problemų. Iki trečios dekados labai aktyvės mąstymas, atsiras noras dirbti, kurti.

Mėnesio pabaiga gali atnešti sumaištį partnerystėje, pastebėsite, kad visiškai nesusišnekate su antrąja puse. Teks atidėti darbus ir daugiau dėmesio skirti šeimai, nes visi šeimos nariai gali tiesiog persipykti. Pamėginkit kelioms dienoms išvažiuoti į gamtą ir pasijusite geriau, nuraminsite protą.

Jautis

Lyg ir gerai, tik kažko vis trūksta. Norėsite tai silkės, tai pyrago... Vis niekaip negalėsite apsispręsti. Darbui taip pat ne pats geriausias metas, todėl reikia sutelkti visą dėmesį, kad nepridarytumėte klaidų, o vėliau netektų jų taisyti. Iki mėnesio pabaigos dominuos noras viską keisti. Nuo liepos 12 dienos palanku spręsti turtinius klausimus, ypač jei gavote didelę dovaną ar sprendžiate palikimo, testamento klausimus.

Šeimoje galite pradėti sveikatingumo vajų, viskas gerai, tik neperlenkite lazdos. Laikykitės aukso vidurio, nes mūšio lauke liksite vienas.

Na, bet puiki žinia ta, kad liepos mėnesį labai palankus metas kurti ne tik planus ateičiai, bet ir išreikšti save kaip menininką. Pasijusite galintys kurti, tad ir kurkite.

Dvyniai

Geresnė bus pirma liepos pusė, tad venkite pramogų, kol sekasi darbas – dirbkite. Antroje liepos pusėje savijauta gali pablogėti, tada ir pailsėsite, vis tiek viskas strigs. Reformas darbe darykite iki liepos 10 dienos, tuo metu viskas seksis lengviau. Mėnesio pabaiga tinkamesnė uždirbti daugiau pinigų, gauti atlygį ar įvertinimą už seniai padarytą darbą. Meilei tinka visas mėnuo, jei ką nusižiūrėjote, tai ir griebkite. Liepą šeimos nariams ir artimiesiems dvyniai turėtų parodyti daugiau dėmesio ir šilumos. Palankus metas lankyti vyresnius giminaičius, gauti jų patarimą, pritarimą. Palanku įsigyti sodo sklypą ar žemės lopinėlį ir pradėti jį puoselėti. Na, jei negalite ar nenorite to daryti, nuvažiuokite nors prie ežero, bent kažkiek pabūsite gamtoje.

Vėžys, liūtas, mergelė

Vėžys

Problemos lengvai spręsis, tad nebijokite imtis ir tų problemų, kurios metų metus niekaip nepajudėjo iš „mirties taško“. Atėjo laikas sau ir kitiems tvirtai pasakyti, kas yra kas. Mėnuo jums bus tikrai labai neblogas, patirsite daug gerų emocijų. Sustiprės intuicija, galite pradėti kažką naujo, kas atneš nemažą uždarbį. Galite pulti į naujas meiles, jausmus, nes šiuo metu žvaigždės į jūsų meilės nuotykius žiūri labai palankiai. Padidėjusi vaisingumo galimybė, taigi, tie vėžiukai, kurie dėl pastojimo turėjo problemų, gali susilaukti teigiamo rezultato. Svarbiausia problemą spręsti, o ne dejuoti, kad nesiseka. Palanku stoti į partiją ar kokią visuomeninę organizaciją, susirasti naują hobį. Viską darykite, kad galėtumėte išeiti iš namų ir truputėlį prasiblaškyti. Rutina šiuo metu jums netinka.

Liūtas

Pirmoje liepos pusėje gali suaktyvėti jūsų priešai, bet pakenkti negalės, nes išaugusi jūsų energija nugalės visus sunkumus. Palanku kurti ateities planus net iki rudens: sudėliokite, ką ir kaip darysite, tikrai pavyks viską įgyvendinti. Šiuo metu jūsų darbingumas didėja, galite kalnus nuversti. Ypač palankus metas prasidės nuo mėnesio vidurio, kai sustiprės galimybė uždirbti daugiau pinigų, o gal tai praturtėjimo pradžia...

Visas mėnuo labai tinkamas gydyti visas įsisenėjusias sunkias ligas, išmėginti naujas gydymo metodikas, atsiranda galimybė stebuklingai pasveikti. Svarbiausia, kad nepritrūktų valios pradėti ir iki galo pabaigti.

Mergelė

Šį mėnesį jums seksis, naujos galimybės pačios beldžiasi į duris. Visi pradėjimai bus sėkmingi ir nesvarbu, statysite ar pirksite namą, ar tik remontuosite automobilį. Na, bet smagiausi dalykai vyks meilės srityje. Puiku, jei šį mėnesį sumanėte pirštis ar tuoktis, palankus metas visoms šeimyninėms iškilmėms: krikštynoms, pirmai komunijai, gimtadienio pobūviams, savaitgalio vakarėliams, kai susirenka visi šeimos nariai. Šiuo periodu pradėti santykiai gali virsti ilgalaike draugyste ar net sąjunga, kol mirtis jus išskirs. Svarbiausia nesėdėti namuose, daug judėti, kad sėkmė turėtų galimybę tiesiog nukristi ant galvos.

Svarstyklės, skorpionas, šaulys

Svarstyklės

Nei šis nei tas, dar neatėjo jūsų sėkmės laikas, teks tenkintis rutina: „darbas – namai – darbas“ bus populiariausias maršrutas. Tie, kurių hobis daržai ir gėlynai pirmą mėnesio pusę gali pajusti, kad „nebepatempia“, tiesiog nebespėja ir nebeturi jėgų ir noro kapstytis žemėje. Tikrai be sąžinės graužimo padarykite pauzę, viduryje mėnesio grįš jėgos ir viskas atsistatys į savo vietas. Daugiau dėmesio skirkite savo artimiesiems, tai visada nebloga investicija. Ypač, kai nežinai ko griebtis ir esi išsibalansavęs. Mėnesio pabaigoje sulauksite jums palankios žinios.

Jei gausite pasiūlymą iš užsienio, geriau palaukti kito mėnesio ir tik tada atsakyti „taip“ ar „ne“. Ypač, jei tai susiję su nauju darbu ar nauja veikla. Šiuo metu nesiekite aukštesnio posto, galite labai nusivilti, palaukite rudens.

Skorpionas

Ir šį mėnesį ramiai nepasėdėsite. Suksitės nuo ryto iki vakaro, gailėsitės, kad neturite keturių rankų. Nusimato daug puikių emocijų darbe ir namų aplinkoje. Visą mėnesį matysite viską tik per rožinius akinius. Mėnesio pradžioje neskubėkite, nes galimos klaidos, kurias ištaisyti privalėsite mėnesio pabaigoje, devynis kartus pamatuokite ir tik dešimtą kirpkite.

Palanku pirkti naują automobilį, laikyti egzaminus vairuotojo pažymėjimui gauti. Šiuo metu tinka visos pramogos, kuriose „dalyvauja“ technika. Poilsis, kur viskas įskaičiuota, tikrai ne jums ,rinkitės labai aktyvias atostogas, tik tada pasijusite tikrai pailsėję. Norintys numesti svorio pradėkite lieknėti tikrai pavyks.

Šaulys

Nieko įdomesnio nenusimato, visą liepą džiaugsitės stabilumu, rutina ir kad niekas neblogėja. Mėnesio pradžioje bus galimybė pradėti kažką naujo, bet siekiant galutinio tikslo gali pritrūkti entuziazmo. Na, bet tam ir vasara, kad patingėtumėte bei iš lėto artintumėtės prie jums sėkmingesnio periodo.

Poilsis prie vandens labai smagus, bet jums, šauliams, reikia būti žymiai atsargesniems nei kitiems zodiako ženklams. Prie vandens ir vandenyje elkitės atsakingai, nerizikuokite, šiuo metu jums vandens pramogos kelia didesnį pavojų.

Meilės reikalai neturėtų ženkliai keistis: tai geriau, tai blogiau, santykiai priklausys net nuo oro sąlygų.

Ožiaragis, vandenis, žuvys

Ožiaragis

Daug darbų, daug naujų galimybių, suksitės nuo ryto iki vakaro, mėginsite pasaulį padaryti tobulesniu ir niekaip negalėsite susitaikyti su tuo, kad aplinkiniai nori tiesiog patingėti. Darbe visi atrodys per daug atsipalaidavę ir nenorintys dirbti. Šiuo periodu jūsų pavaldiniams bus riesta, na, bet tokia jų karma. Nekonfliktuokite darbe, nes pakeisti nieko negalėsite, o įtampa liks ilgam, dabar būsite nervingesni ir jautresni nei įprastai.

Pagerės piniginiai reikalai, pajusite, kad piniginė iš pustuštės tampa puspilne, pinigų tiesiog bus. Duonai su sviestu pakaks ir dar liks.

Jums ypač palankus poilsis prie vandens, ant vandens, labai geras laikas mokytis plaukti ar stiprinti plaukimo įgūdžius. Vandens procedūros duos maksimalią naudą.

Vandenis

Šį mėnesį jokių eksperimentų, darykite tik tą darbą, kurį gerai išmanote. Mėnesio viduryje gali tekti prisiimti daugiau atsakomybės nei planavote. Darbo ir atsakomybės padaugės, o alga gali likti tokia pat ar padidėti labai nežymiai. Todėl eiti į naują darbą neskubėkite, daug kartų pasverkite, ar tai tikrai bus jums naudinga.

Na, bet džiugins meilės reikalai. Ir jauni, ir seni jausis mylintys bei mylimi. Palanku pradėti naujus meilės ryšius. Nusimato linksmų vakarėlių, iškilmių, susitikimų su seniai matytais draugais. Galite pradėti ilgalaikį ir įdomų susirašinėjimą.

Antrą mėnesio pusę nervus gali gadinti vyresnio amžiaus giminaičiai, teks paplušėti, kad juos nuramintumėte ir įtiktumėte. Gali tekti tvarkyti jų dokumentus, spręsti piniginius reikalus.

Žuvys

Sulaukėte dar vieno sau palankaus mėnesio. Nusimato daug naujų pažinčių, kurios ateityje gali peraugti į draugystę. Visą periodą būsite kviečiami į vakarėlius, tapsite vakarėlių dvasia, be jūsų neapsieis nei vienas renginys. Jei švęsti, tai švęsti, o progų bus daug.

Darbas vyks sklandžiai, net stebėsitės, kaip viskas lengvai pavyksta. Labiausiai džiaugsis tie, kurie dirba sau, nes labai jausis: kai daug dirbu – daug turiu, mažai dirbu – mažai turiu. Net ir pasyvesnės žuvelės pajus pinigų padaugėjimą.

Meilė taip pat atneš daug džiaugsmo, po šio periodo vienišų žuvelių nebeliks. Visos gyvens meilėje, darnoje ir jausis laimingos.

Atostogas galite praleisti kur tinkami, visos poilsio rūšys suteiks daug džiaugsmo, puikiai pailsėsite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)