V. Baltramiejūnienė juokauja, jog pati dažnai išgirsta, kad yra „kažko susileidusi“ ar kitaip pasitobulinusi veidą, panaikinusi raukšles. Tačiau 35-erių moteris įsitikinusi – taip, kaip treniruojame kūną, taip turėtume treniruoti ir veido raumenis.

Ar gali veido mankšta atstoti kremą? „Būčiau visiška melagė, jei taip sakyčiau“, – drąsiai teigia specialistė.

„Kai kurie treneriai piktnaudžiauja ir sako, kad darytumėte veido mankštą ir daugiau nieko nebereikės – nei kremo, nei losjono, būsi švytinti ir graži. Tai nėra visai tiesa, nes mes kalbame tik apie raumenyną, o kremu odą tepame „iš viršaus“.

Oda yra atskiras organas su savo poreikiais, ji reaguoja į viską, tai didžiausias mūsų organas, kuris reaguoja į išorę. Vien kremu panaikinti raukšlių negalima, gilią raukšlę formuoja ne oda, o raumenynas. Nuo jo ir reikėtų pradėti, tik tuomet susitvarkys ir „viršuje“. O ką mes darome? Tepame kremu ir laukiame, kol po dviejų savaičių būsime wow“, – sako V. Baltramiejūnienė.

Viktorija Baltramiejūnienė

Pasak specialistės, veido mankšta netiks tiems, kurie turi veido nervų problemų ar jau yra pasidarę plastinių operacijų, tačiau jokių amžiaus apribojimų nėra, o pradėti geriausia kuo anksčiau.

„Veido mankšta padeda „atsikratyti“ dešimties metų. Trisdešimtmetė, daranti veido mankštas, gali atrodyti kaip dvidešimtmetė, tačiau dėl to reikia dirbti. Nepasakosiu pasakų, kad tai galima padaryti per dvi savaites“, – teigia veido mankštos trenerė.

Kokius pratimus daryti, jei norite lygios kaktos bei dar daugiau atsakymų į aktualiausius klausimus – vaizdo įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)