Ataugusios plaukų šaknys

Jeigu nusprendėte kardinaliai pakeisti plaukų spalvą, tai reiškia, kad prisiėmėte papildomą darbą – nuolat laikytis pasirinkto atspalvio. Ataugę nedažyti plaukai net pačią prabangiausią šukuoseną gali paversti netvarkinga plaukų kupeta. Stebėkite, kad jūsų plaukai visada būtų tvarkingi.

Išsišakoję plaukų galiukai

Dėl šios smulkmenos plaukai atrodo taip, tarsi visiškai jais nesirūpinate, o tai savo ruožtu gali sudaryti įspūdį, kad apskritai nesirūpinate savo išvaizda.

Atsilupęs nagų lakas

Jeigu atsilupo net ir mažiausias lako gabalėlis, iškart tą vietą nulakuokite arba nuvalykite likusį laką nuo abiejų rankų. Netvarkingą manikiūrą gali sau leisti tik mažos mergaitės. Nei viena suaugusi moteris negali vaikščioti su atsilupusiu nagų laku, jeigu, žinoma, ją jaudina aplinkinių nuomonė.

Pleiskanota oda

Joks makiažo pagrindas nesugebės paslėpti odos pleiskanojimo, o dėl šio defekto jūs atrodote netvarkingai ir nešviežiai. Jūsų veidas reikalauja papildomo dėmesio, todėl negailėkite pinigų šveičiamajai priemonei ir drėkinamajam kremui.

Ūseliai

Privilegiją auginti plaukus ant veido palikime vyrams. Šiuolaikinė kosmetologija seniai atrado įvairius kovos su nepageidaujamais plaukeliais būdus, kurie pagelbės dailiosios lyties atstovėms su bet kokio storio pinigine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)