Regis, pats nepalankiausias mėnuo bus šaulio ženklo atstovams. V. Budraitytės teigimu, gegužę šauliams teks prie visų derintis, labai valdyti emocijas darbe ir namuose.

„Ypač atsargūs būkite pirmą gegužės pusę, kai jūsų noras kovoti su vėjo malūnais pasieks piką, o išmintis ir proto balsas bus išvažiavę pailsėti“, – sako astrologė.

V. Budraitytė ateinantį mėnesį nerekomenduoja šauliams auklėti vaikų, nes šiuo metu sukeltas šaršalas gali netikėtai ilgai užsitęsti. Nederėtų priimti ir padėkos dovanų darbe, nes ateityje teks daugiau atiduoti, nei gausite naudos, o dar ir kyšio gavimu galite būti apkaltinti.

Tuo tarpu avinams patariama nieko naujo nepradėti ištisą mėnesį. Gegužės 10 dieną reikėtų atsargiau bendrauti su aplinkiniais, nes konfliktų tikimybė padidės ne tik namų aplinkoje, bet ir darbe. Įprastai tokiais periodais padidėja ir traumų tikimybė, tad rekomenduojami būti atsargesniais net poilsio gamtoje metu.

Sudėtingesnis periodas bus ir paskutinėmis mėnesio dienomis. V. Budraitytė pataria avinams nekonfliktuoti su vyresnio amžiaus žmonėmis.

Dvyniams gegužė – visiškai netinkamas metas pradėti naujus dalykus. Atrodys, kad gegužę sunkiau susikaupti, sunkiau seksis protinis darbas.

Mergelėms bus prastoka mėnesio pradžia. „Iki 5 dienos reikėtų būti atsargesniems, niekur nesikišti, su niekuo nesiaiškinti santykių, pakaks būti tiesiog aplinkos stebėtuoju. Eilinės mergelės to negerumo gali ir nepajusti, nes tai daugiau palies politikus, visuomenės veikėjus ar šiaip žinomesnius žmones. Atrodys, kad viskas nesiseka, ką bepaimtum – tas krinta iš rankų. Apie 27 dieną taip pat reikia būti atsargesniems, nes buityje padidės konfliktų pavojus. Galite patys sau netikėtai įsivelti į absurdiškas konfliktines situacijas“, – sako astrologė.

Nekoks mėnuo ir svarstyklėms, kurios visą laiką suks galvą, ką daryti, kad praturtėtų. Pasak astrologės, pinigų trūkumas jausis visą gegužę.

Suklupimas lygioje vietoje galimas ir skorpionams. „Apie gegužės 10 dieną skorpionų horoskopas žada šaukštą deguto. Nuo 8 iki 12 dienos nieko naujo nepradėkite, nerizikuokite ir ramiau leiskite laiką, nes tomis dienomis jausis sėkmės trūkumas“, – įspėja V. Budraitytė.

Ožiaragius astrologė įspėja būti atsargiais 11,12 ir 13 dienomis, o vandeniams astrologė rekomenduoja praleisti gegužę vienumoje, nes neapleis jausmas, jog nepavyksta realizuoti savęs darbe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)