„Šis kasdienis biurui ar įvairioms kitoms progoms, kai norisi atrodyti gaiviai, skirtas makiažas rekomenduojamas moterims nuo 35-erių, kuomet svarbiausia tinkamai pasirūpinti veido oda.

Labai svarbus veido odos paruošimas. Kadangi moterims nuo 35-erių jau yra atsiradę smulkių raukšlelių, o mes niekuomet nenorime jų išryškinti, todėl reikėtų naudoti kuo mažiau maskuojamosios pudros ir kuo daugiau gaivinančių makiažo produktų“, – sako vizažistė.

Pasak T. Kisieliūtės, šiltuoju sezonu labai svarbu naudoti kremą su SPF, kad išvengtumėte pigmentinių dėmių atsiradimo, apsaugotumėte odą nuo kenksmingų saulės spindulių.

Vizažistė ragina rytais nepatingėti ir, tepantis kremu, stipriau pamasažuoti veidą.

Atšilus orams nederėtų veido tepti stipriai maskuojančiomis priemonėmis, kurios gali sudaryti kaukės įspūdį. „Labai rekomenduoju išbandyti CC kremus, kurie drėkina, paslėpia veido trūkumus, maskuoja dėmeles ir suvienodina veido odos spalvą, atrodo lengvai ir švytinčiai, ko mums ir reikia vasarą“, – pataria vizažistė.

Pavasario makiažas

T. Kisieliūtė ragina nebijoti CC kremo tepti ir pirštais, tai nėra klaida.

„CC kremu dengiu ir paakius ar vokus. Jei nėra problemų, pavyzdžiui, pajuodusių paakių, tuomet kremo pilnai užtenka natūraliam, švytinčiam įvaizdžiui. Žinoma, nepamirškite pasitepti kaklo“, – pažymi vizažistė.

T. Kisieliūtės teigimu, šiltuoju metų laiku geriau mažiau maskuoti veido odą, verčiau jau tegu matosi vienas kitas veido odos nelygumas, bet oda saulės šviesoje atrodo natūraliai.

Nederėtų pamiršti, kad visas skystas priemones labai svarbu sufiksuoti biriomis. Tai padės išlaikyti makiažą visą dieną.

Visa makiažo pamoka – vaizdo įraše viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)