Baigusi kelis dešimtmečius trukusią kovą su antsvoriu (po kurios sekė bėdos dėl depresijos ir skydliaukės), O. Winfrey dar niekada nesijautė geriau ir yra dėkinga likimui. „Sunku pasiduoti liūdesiui, jei esi susitelkęs ties tuo, ką turi, o ne ties tuo, ko neturi“, - praėjusių metų rugpjūtį sakė ji žurnalui „Vogue“. Štai penki O. Winfrey pasisakymai apie gyvenimo filosofiją, kuri padeda jai darniai gyventi.

Svarbiausia yra pusiausvyra

„Galiu valgyti viską, ko užsimanau – tik negaliu to valgyti vienu metu“, - per vieną atvirą interviu sakė O. Winfrey. „Tai visa gyvenimo filosofija: gali turėti viską, tiesiog negali turėti visko vienu ir tuo pačiu metu“.

Susikurkite savo pačių grožio standartus

„Praėjo tos dienos, kai norėdavau būti liekna, kad įsisprausčiau visur, išskyrus savo geriausią kūną ir geriausią gyvenimą“, - sakė ji, kai sulieknėjo laikydamasi „Weight Watchers“ programos. O. Winfrey yra šios programos reklamos veidas ir investuotoja.

Skirkite laiko sau

„Mažiausiai vieną ar du kartus per dieną skiriu sau sveiką ramybės dozę“, - teigė ji savo svetainėje, transcendentinės meditacijos galiai skirtame įraše. – 20 minučių rytais ir 20 minučių vakarais“.

Būkite dėkingi nuo pat to momento, kai prabundate

„Niekada nenustatau žadintuvo. Aš jais netikiu. Jie kelia... aliarmą! – atskleidė ji dienoraščio stiliaus kasdienės rutinos prisiminimuose. – Galvoje įsidėmiu skaičių ir prabundu būtent prieš tą valandą, paprastai tarp 6 val. ir 6 val. 20 min., nes tuo metu šunys yra ištreniruoti eiti į lauką. Mano pirmoji mintis rytais yra „Ach, aš gyva. Dėkui!“.

Gyvenkite tik dabartimi

„Kvėpuokite. Leiskite gyvenimui tekėti sava vaga. Priminkite sau, kad šis momentas yra vienintelis, kurį tikrai turite“, - sakė ji, kalbėdama apie sėkmės ir laimės paslaptis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)