Kalbėdama su „Husskie“, atsidavusi jogė teigė, kad kiekvieną rytą pradeda nuo stiklinės vandens, kurią išgeria maždaug 7 val. ryto. Tuomet ji eina 45 minutes pasivaikščioti, o grįžusi išgeria juodos angliškos arbatos.

Tuomet ateina laikas vienam iš jos pusryčių valgių: tirštam kokteiliui, kurį plaka iš cukinijų, banano, vanilės skonio baltymų ir kokosų pieno. Antrasis patiekalas – greitai paruoštas troškinys iš plaktų kiaušinių, saldžiųjų bulvių, cukinijų ir špinatų.

„Mano pusryčiai priklauso nuo mano savijautos tą dieną, bet dažniausiai jie būna paremti ta pačia formule: daug baltymų, daug riebalų, kuri nors sudėtinių angliavandenių forma“, - teigė ji.

Vidurdienį L. Argonne išgeria puodelį kavos su migdolų pienu. Pietums ji valgo didelį dubenį salotų, pagamintų iš gražgarsčių ar špinatų, vištienos krūtinėlės gabaliukų ir daržovių, apšlakstytų citrinos sultimis.

Pavakario užkandžiu paprastai tampa baltymų kokteilis ir sveikuoliškas šokoladinis pyragas. Vakarienei ji valgo sveikai keptą lašišą su rūkyta paprika ir brokolių bei pomidorų „mišinį“.

Sveiko gyvenimo būdo žvaigždė teigia, kad vakarienei dažnai valgo nedaug, bet stengiasi rinktis daug baltymų ir riebalų turintį maistą, kad jis „padėtų palaikyti cukraus kiekį kraujyje, kol miegos“.

L. Argonne mėgaujasi paprastais dalykais ir vakarais retai atsispiria karštai kakavai, kurią geria vietoje deserto.

Jos gaminama kakava yra šiek tiek sveikesnė įprastos kakavos versija: L. Argonne jai naudoja kokosų pieną, cinamoną ir klevų sirupą.

L. Argonne sakė, kad 15 val. ar 17 val. ji atlieka aukšto intensyvumo intervalinius pratimus, nes tuomet turi daugiausia jėgų treniruotis. Miegoti ji visuomet nueina iki 22 val.

L. Argonne nuolat dalijasi savo mėgstamiausiais fiziniais pratimais bei užkandžiais, o neseniai paskelbė įrašą apie vertingiausius žalumynus – tačiau špinatų tame sąraše nebuvo.

„Pakalbėkime apie žalumynus ir žaliąsias daržoves! Tai bus nepopuliari nuomonė, bet špinatai yra pervertinti“, - rašė ji.

„Egzistuoja tiek daug įvairiausių žalumynų, kurie net nesulaukia to dėmesio, kurio nusipelnė“.

„Cukinijos yra puikus vitaminų A ir C šaltinis. Jos turi kalio ir folio rūgšties. Jos turi mažai kalorijų ir gali būti naudojamos sriuboms, kepsniams, troškiniams, kariams ir net tirštiems kokteiliams“.

L. Argonne taip pat paminėjo brokolius ir porus.

„Brokoliai paprastai yra prieinami visus metus ir gali būti įtraukti į jūsų skrudintų produktų rinkinius, sriubas ir net sukapoti, kad pakeistų ryžius“, - rašė ji.

„Porai, nors jie ir nėra žalios spalvos daržovė (jie priklauso svogūnų šeimai), turi daug vitamino K, magnio, geležies ir folio rūgšties. Ši daržovė yra puikus ingredientas sriuboms, pavyzdžiui, detoksikuojančiai sriubai“.

Jos sąraše taip pat buvo paminėtos petažolės, mėtos ir kalendros.

Petražolės turi daug antioksidantų, kurie stiprina jūsų imuninę sistemą. Kaip ir kiti žalumynai, petražolės yra puikus cinko, kalio ir geležies šaltinis“, - pažymėjo ji.

„Kalendros – jokios neapykantos šiai žolelei, tik besąlygiškas susižavėjimas jos stipriomis gydomosiomis savybėmis! Nustatyta, kad kalendrų sėklos turi stiprų analgetinį ir priešuždegiminį poveikį!

Mėtos turi antioksidantų ir gali tapti pagalbine virškinimo priemone tiems žmonėms, kuriuos kankina pilvo pūtimas. Nusiskinkite kelis lapelius ir užpilkite juos karštu vandeniu – gausite atpalaiduojančią arbatą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)