„Negative space“ – nepilnas nago plokštelės dengimas spalvotu laku, paliekant matomą natūralų nagą – padengiant jį bespalviu laku. Nagai vis dar bus stilingi papuošiant juos tiesiog linijomis, kurios gali būti tiesios, taisyklingos ar nubrėžtos taip lyg „nesistengiantumėte“.

Nagų dizaino ir spalvų tendencijos

Geometrinės figūros, akcentas ant nago iš folijos, blizgučių, juostelės, akmenėlių – viskas gali būti persipynę kartu, bet išlaikomas minimalizmas. Netolygaus teptuko potėpiais vienos ar keletos spalvų derinio menas ant nagų. Taip pat TOP - logotipai ar raidės, o kutikulių tatuiruotės, kurios gali būti laikinos klijuojamos arba pieštos chna dažais – papildo nagų dizainą.

Žiedlapiai, žvaigždės, taškeliai, taškai, „degantys“ nagai, leopardo ir tigro raštai, kai kur ir swarovskių „kalnas“ ant nago yra gražu, bet tada, kai visa tai atitinka ir tinka ant mūsų. Netgi ir sukurtas ataugusio nagų lako vaizdas dabar yra madinga, kai lakuojama ne prie pat odelės. Žodžiu – visiška laisvė rinktis!

Nagų dizaino ir spalvų tendencijos
Nagų dizaino ir spalvų tendencijos

Spalvų gausa ir dizaino įvairovė didelė, mados tendencijos įdomios, tačiau visuomet geriausia išsirinkti tokį variantą, kuris dera prie bendro stiliaus ir atspindi asmenybę. Juk nagai nuolat prieš akis, taigi į juos pažiūrėjus reikia džiaugtis, kad jie tokie su kokiais jautiesi gražiai ir patogiai!

Daugiau tekstų skaitykite www.geriausiadrauge.lt.