Romantiškos vakarienės

Romantiška Valentino dienos vakarienė restorane PANK'olis Avenue (Vilniuje)

Vakarienės aprašymas: restoranas siūlo jaukų vakarą su artimu žmogumi pačioje miesto širdyje. Romantiška atmosfera, šildanti žvakių šviesa ir specialiai šiam vakarui ruošta vakarienė.
Kaina: 33 eur. asmeniui.
Rezervacija: 860779663

Ištarkite Myliu Šekspyro viešbučio restorane (Vilniuje)

Vakarienės aprašymas: restoranas siūlo pradžiuginti savo antrąją pusę jaukia vakariene žvakių šviesoje. Visada įsimylėjusios Šekspyro šefės staigmenos ir romantiškos smuiko melodijos paskatins ištarti „Myliu“. Romantiška 5 patiekalų degustacinė vakarienė ir smuikininkės atliekamos melodijos.
Kaina: 75 eur. asmeniui.
Rezervacija: 852665885 arba 862566868

Švento Valentino vakarienė Habit restorane (Vilniuje)

Vakarienės aprašymas: restorano teigimu, šv. Valentino diena yra jauki įsimylėjusių žmonių tradicija. Šią dieną ruošiame dovanas, rengiame meilės staigmenas bei vakarieniaujame žvakių šviesoje su taure šampano.
Rezervacija: 868619955

Valentino diena restorane Šiaurės Jūra (Klaipėdoje)

Vakarienės aprašymas: Šiaurės Jūra Klaipėdoje Valentino dieną kviečia praleisti kartu, mėgaujantis devynių rūšių austrėmis su ypatinga staigmena.

Šv. Valentino dienos vakarienė The Gallery restorane (Vilniuje)

Vakarienės aprašymas: restoranas skelbia vakarui sukūręs du ypatingus meniu - jai ir jam. Kviečia dalintis, ragauti ir mėgautis.
Kaina: 30 eur asmeniui.
Rezervacija: 860005452

Giorno di San Valentino. Meilės savaitgalis (Vilniuje)

Kur: CAPO Vilnius, L. Stuokos - Gucevičiaus g. 7.
Vakarienės aprašymas: restoranas skelbia, kad šefas nekantrauja pristatyti specialiai įsimylėjeliams sukurtą degustacinį pasiūlymą, o DJ Adam pasirūpins romantiška muzikine atmosfera.
Kaina: 50 eur. 2 asmenims.
Rezervacija: 861299932

Miyako (Vilniuje)

Kur: Miyako restoranuose, Vilniuje.
Vakarienės aprašymas: restoranas skelbia, kad jūsų lauks romantiška vakarienė dviems už ypatingą kainą - 29 € (meniu kaina 45 €). Sotus, skanus, pripildytas romatinkos ir šilumos sušių rinkinys dviems, sriuba, stalo vanduo, putojantis gėrimas, firminis restorano desertas dviems.
Rezervacija: Konstitucijos pr. 7A 861852112, Vokiečių g. 24, 869823952.

Jazz Perfume - muzika mylintiems (Vilniuje)

Kur: Vegetariška kavinė – restoranas Balti drambliai.
Vakarienės aprašymas : restoranas skelbia, kad šv. Valentino dieną su Jumis susitiks Jazz Perfume. Duetas atliks būtent šiam vakarui atrinktą programą, kurioje girdėsite tiek džiazą, tiek populiariosios muzikos dainas. Ateikite pajusti Šv. Valentino dienos dvasią, pabūti su tais, kuriuos mylite (jei mylite save, taip pat esate laukiami) ir pasimėgauti gražia muzika. O Balti drambliai vakaro svečiams greta muzikos ruošia ypatingų valgiaraščio pasiūlymų.
Rezervacija: 865090469 arba 852620875.

Šventinė vakarienė Rib Room restorane (Vilniuje)

Kur: Šeimyniškių g. 1.
Vakarienės aprašymas: meniu - lankytojų pamėgti patiekalai, galimybė laimėti romantišką savaitgalį Palangoje bei įsimylėjelių desertą su paslėptais siurprizais.

Valentino dienos savaitė restorane Imperial Hotel & Restaurant (Vilniuje)

Vakarienės aprašymas: Kvieskite mylimąjį į pasimatymą, mėgaukitės Kupidono vardu kurtais Valentino dienos patiekalais ir prie jų derančiais gėrimais. Vasario 12-18 dienomis kartu švęskime meilę, skelbia restoranas.
Kaina: 88€ 2 asmenims.
Rezervacija: 852388388

ASSORTI Gourmet BENEDIKTO TURGUS ir Halės turgavietė (Vilniuje)

Vakarienės aprašymas: šv. Valentino dienos proga visą savaitę (02.12-16) Assorti Gourmet Benedikto turgus ir Halės turgavietė specialus austrių pasiūlymas "Austrių trio"
Kaina: 12 EUR / asm.

Meilės dienos austrių gliaudenimas (Vilniuje)

Kur: King & Mouse, Trakų g. 2
Vakarienės aprašymas: Sakoma, kad austrės – tai, ne tik, gurmaniškas patiekalas, bet ir afrodiziakas. Tad, meilės dieną kviečiame ragauti austres. Siūlysime degustacinį pasiūlymą, kuriame 3 austrės ir du gėrimai. Tai, austrių "šotas" su tamsiu airišku alumi ir krienais bei iš austrės kriauklės ragaujamas dūminis viskis.
Rezervacija: 865745478

Restorane Steakhouse Hazienda romantiška vakarienė (Vilniuje)

Vakarienės aprašymas: Valentino dieną kviečiame švęsti Hazienda Steakhouse restorane. Specialus šiam vakarui degustacinis meniu. Romantiška ir jauki atmosfera
Rezervacija: 865516781

Restorane Meat Lovers Klaipėda romantiška vakarienė (Klaipėdoje)

Vakarienės aprašymas: nė neįtariate, koks romantiškas bei gurmaniškas vakaras gali būti ant Kuršių marių kranto. Kviečiame visus įsimylėjelius ir mylinčius pasimėgauti degustacine keturių patiekalų vakariene, skelbia restoranas.
Kaina: 28 eur asmeniui.
Rezervacija: 865221998

Romantiška vakarienė restorane Taste (Vilniuje)

Kur: Korean Taste - JHK & DD's place, Vokiečių g.
Vakarienės aprašymas: Šv. Valentino diena – romantiškiausia metų šventė! Nustebinkite savo mylimą žmogų Valentino dienos proga pakviesdami į romantišką 3-jų patiekalų vakarienę žvakių šviesoje ir skambant gyvai muzikai, kurią atliks Elizabeth Olshey.
Kaina: 80 Eur 2 asmenims.
Rezervacija: 865926909.

Valentino dienos vakarienė restorane Sue's Indian Raja (Vilniuje)

Vakarienės aprašymas: Sue's Indian Raja vasario 14- osios proga kviečia į šventinę degustacinę vakarienę su geriausiu maistu, romantiška pianino muzika ir indiškais šokiais.
Kaina: 40 - 50 € asmeniui.
Rezervacija: 852661888 ir 852661887.

Vakarėliai

Broken Hearts Healing Club (Vilniuje)

Kur: Yucatan Bar, Pylimo g. 2/Islandijos g. 6,
Vakarėlio aprašymas: karaoke visą vakarą, atviras mikrofonas poezijai ir meilės istorijoms.

Valentine (Vilniuje)
Kur: Galerija baras Fantomas, Vytauto g. 57.
Vakarėlio aprašymas: Vasario 14-osios vakarą šią erdvę formuos charizmatiškasis akordeonistas Valera Kračius, išskirtinai švelnus bei elegantiškas profesionalų ,,Elusive duo" duetas, o nuo bohemiškos saldybės aptemusias sąmones iki skausmo sava poezija budins Darja Lyzenko.

Drums Please! (Vilniuje)

Kur: Restoranas KINZA, Naugarduko 14, Vilnius.
Vakarėlio aprašymas: Jei nebuvote pas mus per Naujuosius, nežinote, kad būgnų vakaras praėjo uždegančiai smagiai. Kartojam ir kviečiam, skelbiarestoranas.
DJ ANTHONIS & Denis Laikauskas.

Parranda Polar: Maraton Del Amor (Vilniuje)

Kur: Pylimo g. 21B, Vilnius.
Vakarėlio aprašymas: Startas - pirmasis bučinys. Distancijos įvairios, kam užtenka 40 pasimatymų, kam nutinka 40 metų, o kas sudalyvauja iki 40 anūkų. Na o ties Vasario 14-osios ir šv. Valentino sankirta, meilės maratono dalyvius pasitinka palaikymo grupė Parranda Polar. Meilės manifestai, burtai, aistros ir paguodos dainos, skleisis palydimos gamtoje surasto ritmo naudoto pirmykščiams poravimosi šokiams. Pakurstykime šypsenas užsipildami ant saves gaivinančios tropinės saulės ir mylėkime
Kaina: 5 eur, su raudonais treningais – nemokamai.

Renginiai:

Pamatyk kine #8: „Kaip pavogti milijoną“(Vilniuje ir Kaune)

Kur: Forum Cinemas kino teatruose
Renginio informacija: romantiškiausias apiplėšimas kino ekrane tik šv. Valentino dienos proga!
Kaina: Nuo 6,5 eur

ABU2: Valentino diena su AURA (Vilniuje)

Kur: Menų spaustuvė
Renginio aprašymas: Vasario 14-tą, tarptautinę Meilės dieną, Kauno šokio teatras AURA kviečia švęsti ypatingai. Specialiai Valentinui paminėti sudarytoje programoje - naujausi AUROS choreografės Birutės Letukaitės ir šokėjų sukurti duetai. Šį romantišką vakarą scenoje per šiuolaikinio šokio kalbą bus papasakotos meilės ir kitos istorijos, nepaliksiančios abejingo nei vieno.
Kaina: Nuo 8 eur.

Valentino vakaras Bistrampolio dvare (Panevėžio apskrityje)

Kur: Bistrampolio Dvaras, Bistrampolio g. 1. 38240 Kučiai, Panevėžio Apskritis.
Renginio aprašymas: Meilės globėjas šv. Valentinas kviečia švęsti! Įsimylėjusius ir mylinčius 19val. pasitiksime raudono gėrimo taure. Romantiška nuotaika kurs gyvo garso koncertas: akordeono, saksofono muzika ir vokalistų atliekami kūriniai. Taip pat mūsų virtuvės šefų paruošti saldūs užkandžiai, skelbia dvaras.
Vakaro kaina asmeniui 15 eur.
Rezervacija: 869999085.

Jei, norisi intymiai:

FORUM sporto klubas (Vilniuje)

Kur: Forum sporto klubas, VIP pirtys, Konstitucijos pr. 26, Vilnius.
Aprašymas: Mūsų VIP pirtys - kaip tik tai, ko reikia, kad netrikdomi pasimėgautumėte vienas kito draugija romaniškoje ir prabangioje aplinkoje. О mes pasirūpinsime putojančiu vynu, skelbia prabangus sporto klubas.
Rezervacija: 861636013

Parengė Milda Govedaitė

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)