Kuri nors pusė gali elgtis droviai, nes ji nenori pasirodyti pernelyg nekantri arba nėra tikra, kaip jaučiasi kitas asmuo. Tačiau egzistuoja daug užuominų, rodančių, kad jūsų pasimatymas yra sėkmingas. Pasimatymų ekspertas Richas Santosas pristato ženklus, kurie palengvins jums kitos dienos minčių matematiką, skelbia marieclaire.com.

1. Iki galo įvykęs pasimatymas

Nors bendrauti su žmogumi ir sulaukti pasimatymo pabaigos daugumai žmonių atrodo privalu, R. Santosas sako, jog pasimatymai kartais būna tokie katastrofiški, jog vienas iš asmenų būna priverstas jį nutraukti savo paties labui.

„Dauguma žmonių per pasimatymus elgiasi pakankamai mandagiai, kad užtikrintų bent minimumą: sulaukia pasimatymo pabaigos, kad ir ką veiktų su kitu žmogumi, ir iš pagarbos jam skiria pasimatymui pakankamai laiko“, - teigė jis. Taigi, jei jūsų pasimatymo po 20 minučių nenutraukė „skubi žinutė nuo kambarioko“, tai pirmasis ženklas, kad reikalai klostosi gerai.

2. Noras pabūti tik dviese

Jeigu jūsų pasimatymo partneris nori leisti laiką tik su jumis ir neskambina draugams, kviesdamas juos prisijungti, tuomet tikėtina, kad jūs jam patinkate ir jis trokšta geriau jus pažinti. „Kviestis „draugų pastiprinimą“ yra vienas iš taktinių būdų, kaip praskaidrinti nuobodų pasimatymą“, - pažymi R. Santosas.

3. Pasimatymo pratęsimas

Pasiūlymas po vakarienės dar kažką nuveikti (ne vykti pas kažką į namus), yra solidus ženklas, kad jūs patikote savo pasimatymo partneriui ir jis norėtų praleisti su jumis daugiau laiko“, - teigė R. Santosas. „Jei merginos draugija vaikinui nepatinka, tai pratęsti pasimatymą gali pasiūlyti tik mazochistas“, - juokavo jis. Taigi, jeigu jūsų pasimatymas po pirmojo susitikimo kavinėje ar bare persikėlė į kitą vietą, tai yra geras ženklas.

4. Pasiūlymas susitikti dar kartą

„Kartais per pirmąjį pasimatymą būnu toks apžavėtas, kad pradedu siūlyti daugiau variantų, ką galėtume nuveikti kartu“, - teigė R. Santosas. Tiesa, nebūtina iš karto tartis dėl laiko. Paprastai pasiūlymas susitikti dar kartą nuskamba pasimatymo pabaigoje. Nors kai kurie žmonės taip parodo draugišką gestą ir tuomet staigiai dingsta, tikrai nėra blogai, jei jūsų pasimatymo partneris pasiūlo jums pasimatyti dar kartą. Jam tereikės įgyvendinti savo pažadą.

5. Draugiška žinutė po pasimatymo

Geras ženklas, jei netrukus po pasimatymo vaikinas atsiunčia jums šiltą žinutę, parodydamas, kad jis puikiai su jumis praleido laiką. „Jei po pasimatymo aš nebūnu susidomėjęs ta mergina, tuomet grįžtu namo ir stengiuosi išnykti iš tos merginos gyvenimo. Taigi tokia žinutė nebus šio proceso dalis“, - sakė R. Santosas. Žinoma, jei iš karto po pasimatymo nesulaukiate iš vaikino jokių žinių, tai dar nereiškia, kad jis jus atstūmė, tačiau greitai atėjusios žinutės jaudulys kalba pats už save.

6. Veiksmai, kol geležis dar karšta

Jei per kelias dienas nesulaukiate jokios žinutės ar pasisveikinimo, tai gali reikšti daugybę dalykų. Delsimas susisiekti yra ženklas, kad kitas žmogus yra neapsisprendęs arba praradęs susidomėjimą. Bet kuriam iš šių variantų neverta gaišti laiko. „Jei pasimatymas man patiko, aš per kelias dienas susisiekiu su ta mergina. Tai nebūtinai reiškia, kad aš vėl kviečiu ją į pasimatymą. Tiesiog palaikau ryšį“, - sakė jis.

Jei vaikino reakcija yra vangi arba jis siuntinėja atsakymus be konkrečių planų pasimatyti dar kartą, tai yra dar vienas ženklas, kad jūs jo nebedominate. Ir nors vyrai dažnai jaučia spaudimą žengti pirmąjį žingsnį, nieko bloga, jeigu jūs pati parodysite iniciatyvą – jeigu tas vaikinas jus tikrai domina.

7. Nuoseklumas

Kai pradedate su kažkuo susitikinėti, visuomet svarbu sekti ženklus, kad kitas asmuo trokšta su jumis bendrauti ne ką mažiau, negu jūs. Tai gali patvirtinti reguliarūs pokalbiai ar pasimatymai tam tikru dažniu. „Kelkite jam aukštesnius reikalavimus negu tik vienas papildomas pasimatymas ar vienas skambutis po pirmojo pasimatymo. Kiek kartų jums teko nueiti į kelis pasimatymus vien tik tam, kad viskas išblėstų?“, - teigė R. Santosas.

Skaidrumas taip pat yra svarbu, jeigu jūsų ketinimai nėra rimti.

8. Spontaniškumas ir netradiciniai pasimatymai

Spontaniškas kvietimas susitikti, jei vaikinui išpuolė laisva popietė, yra geras ženklas, kad kažkas apie jus galvoja, net jei iš anksto nesitarėte dėl pasimatymo. „Atkreipkite dėmesį, kai jis atsitiktinai pasiūlo kažką smulkaus, pavyzdžiui, kartu atlikti kažkokį darbą ar pasivaikščioti parke. Tai ženklas, kad jis nori būti su jumis bet kada ir bet kur“, - sako R. Santosas.

Tačiau egzistuoja skirtumas tarp spontaniško kvietimo pasimatyti ir standartinės, naktį gautos žinutės „Nemiegi?“. Jei jus domina rimtesni santykiai, atkreipkite dėmesį, ar kitas žmogus išimtinai kviečia jus pasimatyti naktį, ar jis tenori atlaisvinti grafiką kitiems planams dienos metu.

R. Santoso išvada? „Pasitelkite šiuos ženklus kaip gaires (paprastai jie kaupiasi, jei santykiai progresuoja)“. Kiekviena draugystė būna skirtinga, bet jei nesate tikra dėl kito žmogaus pozicijos, nieko neprarasite, jei tiesiog jo paklausite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)