Elonas Muskas yra vienas „PayPal“ įkūrėjų, o dabar jam priklauso elektromobilių „Tesla“ kompanija. Pietų Afrikoje gimusio verslo magnato turtas vertinamas milijardais dolerių.

Talulah Riley vardas pirmą kartą nuskambėjo filmuojant juostą „Puikybė ir prietarai“ („Pride and Prejudice“), taip pat ji turėjo nedidelius vaidmenis filmuose „Pradžia“ („Inception“) ir „Toras: Tamsos pasaulis“ („Thor: The Dark World“).

Didžiojoje Britanijoje gimusi milijardieriaus W. Musko žmona T. Riley, praėjus penkiems mėnesiams nuo trečią kartą paduoto skyrybų prašymo, tąkart atvirai prabilo apie judviejų nepastovius santykius.

Pora pirmą kartą susitiko 2008 metais, dar po dvejų jie susituokė. Tai buvo pirmas vyras Talulah gyvenime. Tačiau pirmoji jų santuoka jau 2012 metais baigėsi skyrybomis. Anot žiniasklaidos pranešimų, tada aktorei po skyrybų teko 16 milijonų dolerių (13,6 milijono eurų) vertės turtas.

Jau kitą vasarą jie susituokė dar kartą, tačiau 2014 metų gruodį antrą kartą buvo pateiktas skyrybų prašymas. Jau kitais metais jį atsiėmė. Vėliau T. Riley dar kartą pateikė skyrybų prašymą, tikėdamasi dar dosnesnio finansinio susitarimo.

Tačiau interviu leidiniui „The Times“ aktorė tąkart sakė: „Mes iš tikrųjų esame geriausi draugai. Visada jį mylėsiu, visada būsiu pasiruošusi jam padėti.“

Žurnalistė Stefanie Marsh pastebėjo, kad tai skamba kaip pagrindas gerai santuokai, tačiau nusišypsojusi T. Riley atsakė: „Galima manyti“.

Elonas Muskas ir Talulah Riley

Beveik dviem dešimtmečiais vyresnį E. Muską ji sutiko būdama dvidešimt dvejų viename Londono naktinių klubų. Talulah buvo baigusi dvi snobiškiausias ir brangiausias Didžiosios Britanijos mokymo įstaigas – Čeltnamo merginų koledžą ir Haberdashers’ Aske’s mergaičių mokyklą.

Neseniai leidinio „Mail on Sunday“ žurnalui „You“ ji papasakojo, kaip verslo magnatas, įkūręs aeronautikos kompaniją „SpaceX“, bandė ją sužavėti siūlydamas parodyti savo raketas.

„Žiūrėjau į tai skeptiškai, tačiau galiausiai jis man parodė raketų vaizdo įrašą“, – pridūrė T. Riley.

Paklausta, ar sutiktų tekėti už E. Musko trečią kartą, ji atsakė: „Žinote, niekada nesakyk niekada. Santuoka yra socialinė konstrukcija, tačiau aš ja vis dar tikiu. Elonas ir aš esame geriausi draugai. Mes vis dar nuolat susitinkame ir vienas kitu rūpinamės. Jeigu tai galėtų tęstis neribotą laiką, būtų puiku. Kai su kuo nors su pertraukomis praleidi aštuonerius metus, tikrai išmoksti kaip mylėti tą žmogų. Jis ir aš tikrai mokame mylėti vienas kitą“.

T. Riley, kaip ir E. Musko buvusioji - šviesiaplaukė. Pasipiktinimo neslepianti pirmoji milijardieriaus žmona Justine, kartu su juo susilaukusi penkių vaikų, tvirtino, kad vyras pavertė ją savo trofėjumi ir nuolat reikalavo, kad ji dar labiau šviesintų savo plaukus.

Apie Justine T. Riley leidiniui „The Times“ kalbėjo diplomatiškai: „Manau, kad kiekvienas turi teisę pateikti savąją tiesos versiją. Nemanau, kad mano darbas tai aiškintis“.

Antroji milijardieriaus žmona tvirtina, kad buvo laiminga atsisakiusi savo karjeros dėl to, kad galėtų rūpintis penkiais E. Musko sūnumis.

Vėliau T. Riley išleido romaną „Meilės aktai“ („Acts of Love“), kuris pasakoja apie Silicio slėnio verslininkų santykius. Ji tvirtina, kad knygoje pasakojama istorija su jos gyvenimu neturi nieko bendro. „Neturėjau ketinimo rašyti knygos terapijos tikslais“, – sakė ji.

Taip pat ji neigia, kad pagrindinio knygos herojaus Radley Blake’o prototipas – E. Muskas. „Jo visiškai nebuvo mano galvoje“, – tvirtino ji.

Elonas Muskas

T. Riley taip pat neigia, kad būtent ji yra pagrindinė knygos herojė Bernadette, kuri taip pat yra patrauklios išvaizdos ir kilusi iš Didžiosios Britanijos. „Tikėkimės, to nebus per daug. Aš netoleruoju jos elgesio. Nors jos noras būti geresne ir negebėjimas pasiekti šio standarto – tai man artima“, – neslėpė moteris.

Kai susitiko su E. Musku, T. Riley buvo vis dar skaisti, ir jau po kelių savaičių persikėlė į Los Andželą gyventi su šiuo vyru ir jo penkiais sūnumis (dvynukai ir trynukai) iš ankstesnės jo santuokos su J. Musk. Pasak užsienio žiniasklaidos, vėliau vaikai gyveno su biologine motina.

T. Riley skraidė jo asmeniniu lėktuvu, rengė prabangius vakarėlius, dalyvavo Baracko Obamos inauguracijoje ir mėgavosi romantišku skrydžiu virš Kalifornijos, kuriame trečiu asmeniu buvo pats Jamesas Cameronas.

„Patyriau daug puikių dalykų. Žinote, tai buvo tiesiog gyvenimas, – kalbėjo T. Riley. – Aš ėjau trečią dešimtį.“

Dabar T. Riley dirba ilgas valandas nedideliame biure San Franciske, kartu su jo įkūrėja, 23 metų kylančia Silicio slėnio žvaigžde Stacey Ferreira, su kuria gyvena viename bute. Moterys surinko 1,5 milijono dolerių (1,28 milijono eurų) iš investuotojų savo projektui „Forge“. Tai yra 2016 metais pasirodžiusi programėlė, kuri leidžia menkai apmokamiems mažmenininkams ir restoranų darbuotojams Jungtinėse Valstijose susidaryti sau patogų darbo grafiką.

T. Riley teigia: „Iš Elono ir galimybės aštuonerius metus sėdėti pirmose eilėse daug ką sužinojau apie verslą ir Silicio slėnį. Tai buvo fantastiška“.

Kas yra Elonas Muskas?

Elonas Muskas gimė 1971 metais Pretorijoje, Pietų Afrikoje. Vidurinę mokyklą jis baigė likus metams iki Nelsono Mandelos paleidimo. Tada jis persikėlė į Ontariją, Kanadą, kur lankė koledžą ir Pensilvanijos universitete studijavo fiziką.

E. Muskas 1995 metais Stanforde pradėjo studijuoti doktorantūrą, tačiau ja metė ir tapo verslininku. 2002 metais jis tapo JAV piliečiu.

Pirmoji jo kompanija „Zip2“ buvo programinės įrangos įmonė, tačiau 1999 metais jis pradėjo verslą, kuris vėliau išaugo į „PayPal“. 2002 metais verslininkas investavo 100 milijonų dolerių į „Space Exploration Technologies“ arba „SpaceX“. 2008 metais jis tapo elektromobilių kompanijos „Tesla Motors“ generaliniu direktoriumi.

Sklando legendos, kad Roberto Downey Jaunesniojo personažas Tony Starkas juostoje „Geležinis žmogus“ yra ne kas kitas, kaip E. Muskas. R. Downey Jaunesnysis prisipažino, kad jam teko pietauti su E. Musku ir jam paliko įspūdį jo „prieinamas ekscentriškumas“.

Pirmosios E. Musko žmonos pasakojimą apie jų santuoką skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)