„Pildyk“ vartotojus pasitiks atnaujintas „Tele2 WAP“ portalas, kurio struktūra pertvarkyta taip, kad norimas pramogas būtų galima pasiekti daug paprasčiau ir greičiau.

„Sukurta speciali svetainė krepšinio sirgaliams, kurioje galima sekti varžybų transliacijas, prenumeruoti naujienas ir rezultatus. Kita naujiena – „Super klubo“ paslauga. Ją užsiprenumeravus nemokamai galima atsisiųsti įvairias melodijas, paveikslėlius ir kitą informaciją. Per artimiausius kelis mėnesius planuojama įdiegti dar daugiau paslaugų,“ - sakė „Tele2“ marketingo direktorius Mindaugas Savickas.

„Tele2“ laikosi mažų kaštų verslo modelio ir į naujas technologijas investuoja tik tada, kai susiformuoja pakankama paklausa ir išauga vartotojų skaičius, kurie ta paslauga gali pasinaudoti.

„GPRS paslaugą išankstinio apmokėjimo paslaugų vartotojams mes pradedame teikti dabar ir tai darome neatsitiktinai. Šiuo metu technologijos yra ne tik atpigusios keletą kartų, bet ir patobulėjusios, o „Pildyk“ vartotojų skaičius stipriai išaugęs. Tad vartotojams galime pasiūlyti patrauklias kainas, o investicijos į naują paslaugą turėtų greitai atsipirkti“, - sakė „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją