„Mūsų SAP komanda yra geriausiai sukomplektuota ir labiausiai patyrusi rinkoje, – sakė Pranas Slušnys, UAB „MicroLink Lietuva“ generalinis direktorius. – Be to, komanda yra pasiekusi puikią „sportinę formą“.

UAB „Siemens“ verslo plėtros direktorius Rimantas Černauskas teigia, kad koncernas „Siemens“ visame pasaulyje bendradarbiauja su SAP AG, todėl ir UAB „Siemens“ nuosekliai tęs UAB „MicroLink Lietuva“ vykdytus SAP projektus.

„Siemens“ teigia nuo šiol turėsianti stipriausią SAP konsultantų komandą Lietuvoje.. Prisijungus šiems konsultantams UAB „Siemens“ skyrius „Siemens Business Services“ taps didžiausiu bendrovės skyriumi Lietuvoje. Be to, Lietuvos, Latvijos ir Estijos „Siemens“ SAP specialistų komanda bus didžiausia Baltijos šalyse.

„Tai sustiprins mūsų pozicijas diegiant IT ir verslo valdymo sprendimus strategiškai svarbioje viešojo sektoriaus srityje, taip pat privačiame sektoriuje. Naujieji UAB „Siemens“ darbuotojai jau netrukus prisidės įgyvendinant centralizuotos finansų valdymo sistemos SAP diegimą Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyboje“,- teigia R. Černauskas.

Pastaruoju metu „MicroLink Lietuva“ vykdė sudėtingus SAP sistemos diegimo projektus „Phillip Morris Lietuvoje“ ir „Lietuvos geležinkeliuose“. SAP diegimo projektas „Lietuvos geležinkeliuose“ yra pats didžiausias tokio pobūdžio projektas Lietuvoje.

SAP sistema leidžia integruoti bei sistemingai valdyti įmonės veiklą – gamybos procesą, prekybos sistemas, bendravimą su klientais, tiekėjais, finansus ir žmoniškuosius išteklius.

Apjungdama reikalingus įmonės veiklos duomenis, sistema padeda planuoti verslą, efektyviai valdyti išteklius bei gamybos kaštus ir tampa stipriu strateginių sprendimų priėmimo proceso pagrindu.

„MicroLink Lietuva“ buvo subūrusi 13 SAP konsultantų komandą. Jų kompetencija apima visas verslo procesų sritis: finansų, finansų valdymo ir kontrolės, logistikos, kaštų paskirstymo, biudžeto planavimo ir kontrolės, gamybos planavimo funkcionalumo, verslo duomenų apdorojimo ir kt.

Vokietijos koncerno „Siemens“ padalinys „Siemens Business Services“ yra didžiausias IT sprendimų Vakarų Europos valstybiniam sektoriui tiekėjas. „Siemens“ su SAP AG yra sudarę globalios partnerystės sutartį.

Lietuvoje UAB „Siemens“ yra įdiegusi SAP biudžeto valdymo ir finansinės kontrolės sistemas 22 savivaldybėse bei įgyvendinusi eilę IT projektų tokiose įmonėse kaip AB „Vilniaus duona“, AB „Lietuvos paštas“, UAB „Saint-Gobain ISOVER“ ir kt.

2006 metų vasarį bendrovė pasirašė sutartį su „Sodra“, pagal kurią bus diegiama centralizuota finansų valdymo sistema SAP platformos pagrindu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją