Laiške redakcijai vilnietė Jomantė teigė: „Mano vyrui labai strigo feisbuko messengeris. Nei gif'ų nesiunte, nei skambint leido“.

Redakcija taip pat gavo ir kitų vartotojų pranešimų apie programėlės veiklos sutrikimus.

Įvairių interneto paslaugų sutrikimus registruojanti svetainė „downdetector.com“ registruoja pranešimus dėl „Messenger“ veiklos problemų visame pasaulyje, tačiau jų kiekis nėra itin didelis.

Patikrinti, kiek neveikiančių programėlių Lietuvoje ar Baltijos šalyse, galimybės nėra, tačiau kaimyninėje Lenkijoje pranešimų kas minutę apie 5000. Čekijoje per minutę registruojama apie 1500. Tuo tarpu vakarų Europos šalyse vos po kelis šimtus.

Pranešimų registracija prasidėjo maždaug apie 18 val. Lietuvos laiku.

Delfi redakcijos darbuotojai taip pat pastebėjo, kad neleidžiama skambinti per Messenger programėlę ir pranešama apie interneto ryšio sutrikimus, nors interneto ryšys yra veikiantis ir stabilus.

JAV bendrovė „Meta“ apie savo programėlės „Messenger“ problemas kol kas oficialiai niekur nepranešė.

Ar „Android“ ir „Apple“ vartotojai yra paveikti vienodai nėra žinoma.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį pranešimų apie „Messenger“ veiklos sutrikimus nebeliko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)