„Pristatytas „iPhone SE“ savo galia ir funkcionalumu nenusileidžia kitiems pažangiausiems „Apple“ įrenginiams ir šiuo metu yra galingiausias vidutinės klasės flagmanas rinkoje. Tai kompaktiško dydžio bei gero kainos ir kokybės santykio telefonas, itin patogus laikyti rankoje, nešiotis kelnių kišenėje ar rankinėje“, – sako „Bitės Profas“ Martynas Vrubliauskas.

Jei „iPhone SE“ (2020) buvo integruotas „A13 Bionic“ procesorius, tai vakar pristatytas atnaujintas modelis gavo šiuo metu vieną galingiausių ir efektyviausiai baterijos resursus paskirstantį procesorių rinkoje – „A15 Bionic“. Išmanusis telefonas palaikys greitąjį krovimą – 50 proc. baterijos įkrausite vos per 30 min.

Naujausia Apple produkcija

Galima įsigyti raudonos, kreminės „starlight“ ir tamsios „midnight“ spalvų išmaniuosius telefonus.

Ekspertas priduria, kad: „taip pat „Apple“ pristatė ir planšetinius kompiuterius „iPad Air“ su įmontuotu galinguoju „M1“ procesoriumi, galimybe prisijungti prie 5G tinklo, taip pat naująja „Ultra Wide“ priekine kamera su „Center Stage“ funkcija, kuri visada bus sufokusavusi jus, net jei skambučio metu judėsite ar vaikščiosite. Tai itin patogu besimokantiems ar dirbantiems nuotoliniu būdu.

Naujuosius „iPad Air“ galite rinktis „space gray“, kreminės „starlight“, rožinės, purpurinės ir mėlynos spalvų.

Naujausia Apple produkcija

Taip pat pristatyti naujų spalvų „iPhone 13“ serijos modeliai: „iPhone 13 Pro“ ir „iPhone 13 Pro Max“ galėsite įsigyti Alpių žalios spalvos (angl. Alpine green), o „iPhone 13“ naujosios žalios spalvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)