„Atrodo, dingo visos mano rytinės naujienos. ar matote 9:00 ryte skelbtą naujienų įrašą? Bandau kartoti, bet neleidžia skelbti. Šiaip jokio Facebook pranešimo, kad man kas apribota negavau“, – feisbuke rašė M. Burokas.

Anot jo, informacija apie karo Ukrainoje realijas papildomai buvo išpublikuota prie papildomo įrašo komentaruose, tačiau jame apribotas komentavimas ir reakcijų simbolių naudojimas.

Na, trumpai tariant, mano naujienas prikirpo – jei ir su vakarinėmis taip bus, reiks kažką galvoti. Tik va ką?“, – svarstė M. Burokas.

Komentaruose po M. Buroko įrašu apie dingusią informaciją karo Ukrainoje temomis feisbuko vartotojai tvirtino, kad rytinį M. Buroko įrašą matė ir skaitė, tačiau vėliau jis be jokios priežasties dingo.

Tikėtina, kad įrašas dingo, nes apie jį feisbuko kontrolei pranešė Rusijos karo nusikaltimus Ukrainoje palaikantys asmenys arba samdomi Kremliaus troliai.

Bus papildyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės