Iki naujųjų „iPhone 13“ serijos pasirodymo ir oficialios prekybos Lietuvoje pradžios liko jau visai nedaug. Nuo spalio 8 d. laukiamus išmaniuosius galės įsigyti visi norintys.

Jei norite išvysti naujus įrenginius pirmieji, minėtą naktį kartu stebėkite specialią tiesioginę transliaciją tiesiai iš autorizuoto „Apple Premium Reseller“ parduotuvių tinklo „iDeal“ salono.

„iPhone 13“

Jos metu transliacijos vedėjas, gerai žinomas komikas Mantas Bartuševičius kartu su renginio svečiais – kulinarinių laidų vedėja ir knygų autore Beata Nicholson bei populiariu dainininku ir dainų kūrėju Donatu Montvydu išpakuos ir pristatys visus keturis naujus „iPhone 13“ serijos modelius – 6,7 colių „iPhone 13 Pro Max“, 6,1 colių „iPhone 13 Pro“ ir „iPhone 13“ ir „5,4 colių „iPhone 13 mini“.

Renginio metu, žinoma trijulė ne tik pirmieji Lietuvoje išpakuos, išbandys bei pademonstruos naujuosius „iPhone“ modelius, bet ir pakvies tiesioginės laidos žiūrovus čia ir dabar laimėti puikių „Apple“ prizų.

„iPhone 13“

Stebėdami transliaciją galėsite laimėti itin kokybiškas ir vartotojų visame pasaulyje pamėgtas „Apple AirPods Pro“ belaides ausines arba „Apple AirTag“ išmanųjį ieškiklį, kuris padės greitai ir lengvai surasti jūsų pamestus daiktus.

Tiesioginės transliacijos metu jūsų taip pat lauks ypatinga staigmena, kuri dar geriau atskleis naujųjų „iPhone 13“ serijos modelių galimybes ir naujas funkcijas.

Prisijunkite ir stebėkite tiesioginę „Delfi“ transliaciją – „iPhone 13“ išmaniųjų serijos pristatymą jau spalio 7 d. 23:50 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)