„Naujieji išmanieji telefonai išplėtė sulenkiamų įrenginių galimybes. Šie įrenginiai yra aprūpinti naujomis technologijomis, kurios atveria naujų būdų mėgautis ir tinkamai išnaudoti kiekvieną gyvenimo momentą“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

Pirmą kartą sulenkiamų išmaniųjų telefonų istorijoje naujieji modeliai yra aprūpinti IPX8 atsparumu vandeniui, todėl, pradėjus lyti, vartotojams nebereikia jaudintis.

Siekiant apsaugoti įrenginius nuo įbrėžimų ir atsitiktinių kritimų, abiejų prietaisų gamyboje pritaikytas naujasis sustiprintas aliuminis, kuris yra atspariausias iš naudojamų telefonuose, bei kiečiausias „Corning Gorilla Glass Victus“ stiklas. Taip pat buvo patobulinta lanksčių ekranų konstrukcija, kurios viršutinį sluoksnį nuo šiol sudaro iš tamprios PET medžiagos pagaminta plėvelė – tai padėjo ekrano atsparumą padidinti 80 proc., lyginant su pirmtakais.

Naujieji Samsung įrenginiai

„Galaxy Z Flip“ debiutavęs paslėptas vyris suteikia galimybę įrenginiui išlikti atlenktam bet kokiu kampu, o tai padeda išnaudoti „Flex“ režimą. Sulenkimo mechanizmui plonesniam leido tapti jo viduje įtaisyti trumpesni šereliai, neleidžiantys prasiskverbti dulkėms ir kitoms dalelėms. Naujieji modeliai taip pat turi įveikti „Bureu Veritas“ patvirtintą sudėtingą lankstymo testą – atlaikyti 200 000 sulenkimų ir atlenkimų. Šiuose išmaniuosiuose įrenginiuose naudojamas pagal 5nm technologiją pagamintas procesorius ir 5G ryšio palaikymas.

„Z Fold3„neturi iškarpų dėl 7,6 colio „Infinity Flex“ ekrano ir po ekranu paslėptos priekinės kameros technologija. „Eco“ ekrano technologija leido jam tapti 29 proc. šviesesniam ir sunaudoti mažiau energijos. Patirtį dar sklandesne paverčia 120Hz adaptyvus atsinaujinimo dažnis, kurį turi tiek pagrindinis, tiek išorinis ekranai.

Naujieji Samsung įrenginiai

„Z Fold3“ palaiko „S Pen“ rašiklio funkcionalumą, o vartotojams siūlomas dviejų versijų: „S Pen Fold Edition“ ir „S Pen Pro“. Abu rašikliai pasižymi specialiai sukonstruotu įtraukiamu galiuku, sumažinančiu spaudimo jėgą ir taip apsaugančiu telefono ekraną. Šis įrenginys taip pat pasižymi elegantiškesniu, plonesniu ir lengvesniu korpusu, galima rinktis iš trijų elegantiškų spalvų: fantomo juodos, fantomo žalios ir fantomo sidabrinės.

Telefone „Z Flip3“ yra ir esmės perkurtas išorinis ekranas nuo šiol yra keturis kartus didesnis ir palengvina žinučių bei pranešimų peržiūrą neatvėrus pagrindinio ekrano. Dėl naujų išorinio ekrano valdiklių, vartotojai gali greitai patikrinti savo tvarkaraštį, orų prognozę, nueitų žingsnių kiekį, o įsigijusieji naujuosius „Galaxy Watch4“ ar „Galaxy Watch4 Classic“ – suderinti laikrodžio ir išorinio ekrano fonus.

Naujos kameros funkcijos ir „Flex“ režimas leidžia užfiksuoti asmenukę be jokio prisilietimo, o filmavimą palengvina „Quick Shot“ fukcija.

Naujieji Samsung įrenginiai

Įrenginyje įmontuoti stereo garsiakalbiai, palaikantys „Dolby Atmos“. Kai įrenginys yra atlenktas iki pusės, „Flex Mode Panel“ suteikia naujų būdų valdyti „Z Flip3“, vaizdo įrašą perkeliant į viršutinę ekrano dalį, o jo valdymo elementus, tokius kaip garsą ir ekrano šviesumą – į apatinę.

Optimizuotos sulenkiamo ekrano patirtys

Vartotojai gauna ir prieigą prie daugiau aplikacijų, kurios išnaudoja sulenkiamo ekrano privalumus. „Samsung“ plečia savo bendradarbiavimą su tokiomis kompanijomis, kaip „Google“, „Microsoft“ ir kitomis.

Pavyzdžiui, siūloma optimizuota „Teams“ patirtis ir jos integracijos su „Office“ privalumus. Siekiant didžiausio produktyvumo darbe, „Microsoft Outlook“ dviejų skilčių režimas sulenkiamiems „Samsung“ telefonams leidžia vartotojams skaityti elektroninį laišką, šoninėje skiltyje slenkant per elektroninio pašto dėžutę – taip, lyg tai darytumėte kompiuteryje.

Taip pat pristatytos ir „Galaxy Buds2“ belaidės ausinės, turinčios dviejų krypčių dinaminius garsiakalbius ir aktyvų triukšmo slopinimą. Jei staiga prireikia išgirsti, kas dedasi aplinkoje, galima rinktis iš trijų reguliuojamų aplinkinio garso perdavimo lygių.

Naujieji Samsung įrenginiai

Šios ausinės yra lengviausios ir mažiausios gamintojo ausinės.

Gamintojas informuoja, kad „Galaxy Z Fold3 5G“ rekomenduojama kaina yra 1819 Eur, o „Galaxy Z Flip3 5G“ – 1059 Eur. „Galaxy Buds2“ rekomenduojama kaina yra 149 Eur. Numatoma prekybos pradžios data – rugpjūčio 27 diena.

„Samsung“ pristatė ir naujus išmaniuosius laikrodžius: su „Google“ kurta operacinė sistema ir naujos funkcijos.

Naujieji Samsung įrenginiai

„Galaxy Watch4“ ir „Galaxy Watch4 Classic“ išmaniuosiuose laikrodžiuose veikia nauja „Wear OS“ operacinė sistema, kurta bendromis jėgomis su „Google“, bei intuityviausia kompanijos „One UI Watch“ vartotojo sąsaja. Ši serija skirta mėgautis geriausiais sveikatos rodiklių stebėjimo ir stiprinimo įrankiais.

Sveikatos ir sveikatingumo funkcijos

„Galaxy Watch4“ įmontuotas inovatyvus „BioActive“ jutiklis. Šis „trys viename“ konfigūracijos sensorius naudoja vos vieną mikroschemą, skirtą valdyti tris matuoklius – optinį pulso, elektrinį širdies ir bioelektrinės varžos analizės.

Naujieji Samsung įrenginiai

Tai leidžia vartotojams sekti savo kraujospūdį, aptikti prieširdžių virpėjimą išduodantį širdies plakimą bei išmatuoti deguonies kiekį kraujyje. Tuo metu visiškai naujas kūno kompozicijos nustatymo įrankis, pateikdamas svarbiausius parametrus, tokius kaip skeleto, raumenų ir riebalų procentas kūne, bazinė medžiagų apykaitos norma ir vandens kiekis organizme, šių laikrodžių savininkams padeda išsamiau suprasti jų bendrą sveikatos ir fizinio pasirengimo būklę.

Nuo šiol kūno kompoziciją galima sužinoti tiesiog ant riešo, naudojant vos du pirštus – per maždaug 15 sekundžių laikrodžio jutiklis užfiksuos informaciją iš 2400 duomenų taškų.

Laikrodžiai siūlo miego parametrų ir įpročių analizę. Kol išmanusis laikrodis matuoja deguonies kiekį kraujyje miegant, palaikomas išmanusis telefonas gali aptikti knarkimo garsą. Taip kartu su pažangiu miego įvertinimu galite sužinoti daugiau informacijos apie jūsų miego ypatumus ir tai panaudoti poilsio kokybės gerinimui.

Naujieji Samsung įrenginiai

Rekomenduojama šio laikrodžio kaina prasideda nuo 269 Eur. Prekybos pradžios metu 40mm versija bus prieinama juodos, sidabrinės ir rožinio aukso spalvų, o 44mm – juodos, sidabrinės ir žalios spalvų.

Tuo metu „Galaxy Watch4 Classic“ prasideda nuo 369 Eur. 42mm ir 46mm versijų pirkėjams bus siūloma rinktis iš klasikinių juodos ir sidabrinės spalvų

Abiejų modelių laikrodžių prekyba prasidės nuo rugpjūčio 27 d. Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie „Galaxy Watch4“ ir „Galaxy Watch4 Classic“ apsilankykite www.samsung.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)