Aktyvi pramoga šeimai

Šis žaidimas ypač išpopuliarėjo pandemijos metu, kai daugelis ieškojo aktyvių veiklų lauke. Kadangi vaikščiojimas ir bėgimas yra neatsiejama žaidimo dalis, aktyvus poilsis žaidžiant ir ieškant lobių yra garantuotas.

Roadgames“ galite išbandyti žaisdami tiek su draugais, tiek ir po vieną. Tiesa, dėl karantino reikalavimų komandoje gali būti iki keturių žaidėjų iš vieno namų ūkio. Kadangi žaidžiama didelėje erdvėje ir nuolat judant, išvengiama susibūrimų ir kontakto.

Vilniaus senamiestis

Šiame nuotykių žaidime, kurį Latvijoje jau pamėgo daugiau nei 20 tūkst. žaidėjų, atrasite įdomiausias miesto ir regiono vietas bei paslaptingiausius kampelius, nustebinsiančius ir jau savo miestą puikiai pažįstančius vietinius gyventojus, ir patyrusius keliautojus. Sekant žemėlapyje nurodytas užduotis ir vietas, reikės atsakinėti į klausimus, atpažinti nuotraukose matomus objektus, šifruoti kodus ir rasti paslėptas vietas.

Išbandyk nemokamai!

Atsidarius programėlę matysite žemėlapį su iššūkiais ir užduotimis. Keliaudami spręsite įdomias užduotis ir taip artėsite savo tikslo link. Pradėti galite iš bet kurios vietos žaidimo zonoje. Iki pat žaidimo pabaigos rinksite taškus ir matysite savo rezultatus.

„Roadgames“ rinkodaros vadovas Martins Licis pasakojo, kad bendradarbiauti su Delfi pasirinko neatsitiktinai. „Mums patiko tai, kad Delfi yra moderni įmonė, kuri labai progresyviai žiūri į naujas galimybes. Be abejonės, tai yra populiariausia medija Lietuvoje. Taigi, tai puiki galimybė Lietuvos rinkoje startuoti su trenksmu. Kartu tikime, kad šio naujienų portalo skaitytojams patiks galimybė išbandyti kai ką visiškai unikalaus ir naujo – nemokamą kelionių žaidimą“, – sakė M. Licis.

Roadgames rinkodaros vadovas Martins Licis

Nors iš pradžių žaidimas Lietuvoje startuoja Vilniuje ir Kaune, žaidimo kūrėjai žada kas savaitę pateikti naujų pramogų skirtinguose regionuose bei nuolat plėsis skirtinguose miestuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)