Kameros

Iš keturių telefone esančių kamerų išskirtinį dėmesį norisi skirti 5 MP makro kamerai. Su ja galima fotografuoti miniatiūrinius objektus ir daryti makro nuotraukas. Geriausią rezultatą galima išgauti įjungus profesionalų režimą ir rankinį autofokusavimą.

Teleobjektyvo šiame telefono modelyje nėra. Tačiau 108 MP pagrindinės kameros jutiklis reiškia, kad skaitmeniniu būdu vaizdą telefonas gali priartinti iki 30 kartų. Tuo tarpu 20 MP raiškos asmenukių kamera gali daryti portretines nuotraukas su „Bokeh“ sulieto fono efektu.

Telefono apžvalga

Be optinio vaizdo stabilizavimo, filmuojant galima papildomai įjungti stabilų arba itin stabilų „Pro“ režimą. Dirbtinis kameros intelektas padeda atpažinti scenas. Taip pat galite filmuoti su sulieto fono efektu arba įjungti „Super Macro“ režimą. Telefone esantys filmų filtrai padės sukurti tinkamiausią spalvų nuotaiką, o „HDR“ režimas leis atskleisti kontrasto gelmę.

Stebuklingas mastelis, lėtas užraktas, laiko sustabdymas, analogiškas pasaulis – originalių ir netikėtų efektų šiame įrenginyje tikrai netrūksta. Nors kai kurie jų gana kaprizingi ir reikalauja specifinės aplinkos, nuotraukos ir vaizdo įrašai demonstruoja, ką gali telefono procesorius bei dirbtinis intelektas.

Dydis ir matmenys

Naujasis „Xiaomi Mi 11“ turi 6,81 colio įstrižainės ekraną, tačiau pakankamai siauras, tad delne guli
patogiai, o nykščiu galite pasiekti beveik visus ekrano kampus. Rėmas aliuminis, stiklo priekis lenktas. Ekraną saugo „Gorilla Victus“ stiklas, o telefono nugarėlę galima apsaugoti įdėjus į komplekte esantį permatomą silikono dėkliuką.

Be įprastų trijų valdymo mygtukų ir USB-C jungties apačioje, viršutinėje briaunoje rasite infraraudonųjų spindulių siųstuvo akutę. Tai reiškia, kad šis telefonas gali pakeisti daugelį namie turimų nuotolinio valdymo pultų.

Telefono apžvalga

Išmaniojo telefono ekranas itin aukštai iškėlė auksinio standarto kartelę kitiems flagmanams. 120 Hz atsinaujinimo dažnis, 1500 nitų šviesumas, net 2,5K raiška ir 480 Hz jautrumas lietimui, telefono ekraną paverčia vienu geriausių rinkoje. 10 bitų ekranas atkuria milijardą spalvų, o į lietimą reaguoja net iki 8 kartų greičiau nei įprasti ekranai.

Kas slypi telefono viduje?

Naujas „Xiaomi“ modelis yra vienas sparčiausių telefonų, kuriuos šiuo metu galima įsigyti Lietuvoje – 8 branduolių „Snapdragon 888“ procesorius su 5G modemu ir 8 GB RAM. Telefone taip pat rasite
naujausią grafikos procesorių, „Harman Kardon“ stereogarsiakalbius ir laidinių ausinių adapterį.

Akivaizdu, kad kai telefone sutelkta tiek galios, atnaujinimų ir patobulinimų, telefonas turi ir žvėrišką apetitą. Įjungus aukščiausią ekrano raišką, didžiausius atsinaujinimo dažnius, žaidžiant žaidimus ir filmuojant, deja, net ir didžiulė 4600 mAh baterija senka greičiau, nei norėtųsi.

Tačiau, prieš liūdnai atsidūstant ir įjungiant energijos taupymą, atkreipkime dėmesį į telefono įkroviklį. Telefono pakuotėje įdėtas 55 W galios laidinis įkroviklis visiškai išsekintą bateriją iki 100 proc. įkraus per 45 minutes. Telefonas palaiko ir itin greitą 50 W galios belaidį įkrovimą, tad turint tinkamą įkroviklį, telefono bateriją visiškai be laidų įkrausime per 53 minutes.

Verdiktas

Panašu, kad „Xiaomi“ sudėliojo flagmaną iki paskutinio varžtelio. Ar tai reiškia, kad turime idealų telefoną? Ne – turime realų telefoną, kuriame dar galima tobulinti vartotojo sąsają, kamerų funkcijas, energijos sąnaudų valdymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)