„Mes jau sujungėme 2 mlrd. žmonių, kuriems teikėme patikrintą informaciją apie COVID-19. Dabar, kai daugybė šalių yra vykdančios vakcinacijos nuo COVID-19 kampaniją, mes kuriame priemones, kurios padės pasiskiepyti kiekvienam“, – rašė „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas.

Visų pirma, „Facebook“ išleido įrankį, kuriame žmonės galės rasti informaciją, kur ir kada jie gali pasiskiepyti nuo koronaviruso bei užsiregistruoti šiam veiksmui.

„Jau dabar milijonai žmonių „Facebook“ ieško informaijos, kad rasti informaciją apie skiepijimąsi, tai padės jiems tai padaryti lengviau“, – teigė M. Zuckerbergas.

Taip pat, Informacijos apie COVID-19 centras veiks ir „Instagram“ tinkle.

„Facebook“ taip pat paskelbė, kad bendradarbiaudami su šalių vyriausybėmis mėgins plačiau pritaikyti dirbtinius įrankius „WhatsApp“ programėleje, kur žmonės taip pat gaus informaciją apie vakcinaciją nuo COVID-19.

„Duomenys rodo, kad vakcinos yra saugios ir veikia. Jos yra mūsų didžiausia viltis įveikti šį virusą ir grįžti prie normalaus gyvenimo. Aš laukiu, kada būsiu paskiepytas, tikiuosi, kad jūs irgi to laukiate“, – įrašą baigė M. Zuckerbergas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)