„Savo laiku laidinis telefono ryšys buvo ne tik progreso, pažangos, bet ir prabangos simbolis. Visgi kiekviena technologija turi savo gyvavimo ciklą. Šiandien jau niekas nesinaudoja telegrafu, spėjome užmiršti peidžerius, paskutines dienas skaičiuoja ir taksofonai, o po kelerių metų atsisveikinsime su 3G ryšiu. Visa tai keičia naujos, geresnės, daugiau galimybių suteikiančios inovacijos – nuo visą Lietuvą apraizgiusio šviesolaidžio iki jau testuojamo 5G ryšio“, – sako „Telia“ tinklo vadovas Arūnas Strolia, rašoma pranešime spaudai.

Jis pastebi, kad kiekviena technologija ar jos atmaina istorijoje palieka ženklą. Ne išimtis ir telefono ryšys. Manančius, kad viską žino apie telefono ryšį ir jo istoriją, A. Strolia pasiruošęs nustebinti 10-ies netikėtų faktų rinkiniu:

Senovinis telefonas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)