Pokalbio metu su „YouTube“ technologijų apžvalgininku Marquesu Brownlee „Facebook“ vadovas Markas Zuckerbergas atskleidė meilę „Samsung“ išmaniesiems telefonams ir apskritai „Android“.

Apžvalgininko paklaustas, kokį telefoną Markas dabar turi kišenėje, šis atsakė: „žinok, aš keletą metų naudojuosi „Samsung“ telefonais ir esu didelis jų gerbėjas. Manau, kad jie („Samsung“) kuria puikius telefonus“.

Markas Zuckerbergas taip pat teigė, kad jam patinka „Android“, ir paaiškino, kad milijardai žmonių, kurie naudojasi „Facebook“ produktais, naudoja „Android“ išmaniuosius telefonus, todėl jam ir likusiai „Facebook“, „Instagram“, „WhatsApp“ ir kitų „Facebook“ paslaugų produktų valdymo komandai svarbu pažinti ne tik „iPhone“, bet ir „Android“ telefonų valdymo ypatybes.

„Samsung“ ir „Facebook“ ilgą laiką buvo įvairių projektų partneriai. „Facebook“ socialinis tinklas ir jam priklausanti virtualios realybės (VR) įrenginių kūrimo bendrovė „Oculus VR“ pasirašė sutartį su „Samsung“. Gamintojo telefonuose iš anksto diegiamos „Facebook“ paslaugos ir „Oculus“ aplikacija.

Marqueso Brownlee interviu su Marku Zuckerbergu galite išklausyti žemiau esančiame vaizdo įraše: