Kaip rašo theverge.com, Europos šalims „Facebook“ pagaliau pristatė jau jau anksčiau populiarumo JAV sulaukusią paslaugą „Facebook Dating“. Tai „Konkurentas“ didelio pasisekimo sulaukusiai programėlei „Tinder“.

Programėlės pasirodymas Europoje vėlavo net 9 mėnesius. Ne, tai niekaip nėra susiję su juokeliu apie santykius ir nėštumą – tiesiog teko atlikti daug duomenų saugumo patikrinimų.

Nurodoma, kad „Dating“ išskirtinumas – tai, kad ši funkcija naudojasi jūsų „Facebook“ profilio duomenimis tam, kad surastų jums tinkamą asmenį bendravimui. Paieška remiasi ne tik jūsų amžiumi ar lytimi, bet ir grupėmis, kuriose esate prisiregistravę, pomėgiais.

Įdomiausia tai, kad „Dating“ turi ir „Secret Crush“ paslaugą – ši paslauga bando aptikti tarp „Instagram“ sekėjų ir „Facebook“ draugų potencialius atitikimus ir, galbūt, slapta jums simpatiją jaučiantį asmenį ar asmenis.

Ši paslauga leidžia pasirinkti iki 9 „Facebook“ draugų ar „Instagram“ sėkėjų, kuriems jaučiate simpatiją. Jeigu tas asmuo taip pat įtrauks jus į savo sąrašą, abu gausite tai patvirtinančią žinutę.

Jeigu kitas žmogus nesinaudoja „Dating“ ir „Secret Crush“, ar neįtraukė jūsų į sąrašą – teks imtis senamadiškų priemonių ir tiesiog žmogaus užklausti, ar jums nejaučia romantinių jausmų.

Norint naudotis „Dating“ paslaugomis, būtina į „Android“ ar „iPhone“ telefoną įdiegti „Facebook“ programėlę. Beje, kad naudotumėtės šiomis naujomis funkcijomis – turite turėti bent 18 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)