Šie sutrikimai tapo nauju nemalonumu tinklui, apkaltintam šališkumu dėl sprendimo užblokuoti vieną naujienų pranešimą, kritikuojantį Demokratų partijos kandidato į JAV prezidento postą Joe Bideną.

„Žinome, kad žmonės susiduria su sunkumais skelbdami žinutes ir naudodamiesi „Twitter“. Dirbame, kad šį sutrikimą kuo greičiau pašalintume“, – 22 val. 25 min. Grinvičo (1 val. 25 min. Lietuvos) laiku naujienų agentūrai AFP sakė bendrovės atstovė.

Po kelis kartus mėginant paskelbti žinutę ekrane pasirodydavo užrašas: „Kažkas nepavyko, bet nesirūpinkite – pamėginkime dar kartą.“

Kaip nurodo specializuotas tinklalapis downdetector.com, vartotojai kiekviename žemyne pranešė negalintys naudotis „Twitter“ platforma, bet daugiausiai sutrikimų fiksuota JAV Rytų ir Vakarų pakrantėse, taip pat Japonijoje.

Atrodo, kad sutrikimai prasidėjo apie 21 val. 30 min. Grinvičo (0 val. 30 minučių Lietuvos) laiku.

„Toliau stebime [padėtį], o mūsų komandos tiria. Bus paskelbta daugiau informacijos“, – sakoma žinutėje, paskelbtoje per „Twitter“ taikomųjų programėlių kūrimo priemonę.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)