Po beveik metus užtrukusio balsavimo, kuriame dalyvavo daugiau nei 17 000 žurnalo skaitytojų iš viso pasaulio, “MagicDraw UML” aplenkė savo priešininkus ir buvo pripažintas geriausia 2005 metų duomenų bazių priemone “the Best Database Tool or Driver” kategorijoje. Antroje vietoje liko kompanijos Oracle priemonė JDeveloper, trečioje – IBM paketas Rational Rose Data Modeler.

Žurnalų apie interneto technologijas leidėjas “SYS-CON Media” yra vienas žinomiausių ne tik JAV, bet ir viso pasaulio IT specialistams. Šio leidėjo organizuojami kasmetiniai “Readers' Choice Awards” rinkimai, kurių metu išrenkami geriausi tų metų Java, XML, Web Services, .NET ir Linux technologijų produktai, šiemet yra jau dešimtieji.

Šie apdovanojimai neformaliai dar yra vadinami “Programinės įrangos Oskarais”. Jie yra vertinami dar ir dėl to, kad rinkimuose gali balsuoti visi “SYS-CON Media” skaitytojai.

“MagicDraw UML” prieš tris metus jau yra laimėjęs žurnalo “Java Developer’s Journal” skaitytojų apdovanojimus kitose dviejose kategorijose: geriausio komandinio darbo paketo bei geriausio Java modeliavimo paketo.

2005 metais “MagicDraw UML” laimėjo kito JAV leidžiamo žurnalo “Software Development” apdovanojimą produktyviausios modeliavimo priemonės srityje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją