Dauguma pokyčių laukia tų, kurie „Facebook“ naudojasi per kompiuterį – keisis darbalaukio (desktop) versijos išvaizda. Pokyčiai palaipsniui buvo diegiami nuo gegužės mėnesio pradžios, tačiau dabar naująją versiją turės visi desktop vartotojai.

Didžiausias pokytis, kurį pastebėsite – minimalistinis dizainas ir nauja spalvų schema, rašo techtimes.com.

Nauja Facebook išvaizda

Jei dar nebuvote prisijungę prie savo „Facebook“ paskyros per kompiuterį, prisijungę išvysite pranešimą. Jame rašoma, kad „klasikinė“ mėlynai-baltų spalvų „Facebook“ išvaizda su vartotojais atsisveikins rugsėjį.

Naujosios spalvos – mėlyna ir juoda. „Facebook“ teigia, kad juoda spalva bus malonesnė vartotojams.

Pranešime rašoma, kad „Facebook“ nusprendė patobulinti facebook.com ir džiaugiasi, kad visi vartotojai turės galimybę patirti naują sąsają.

Techniškai naujasis „Facebook“ netrukus taps „vieninteliu „Facebook “. Tai reiškia, kad darbalaukio vartotojai nebeturės pasirinkimo pereiti prie klasikinės vartotojų sąsajos, nors to ir labai norėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)