Įdiegdama operacijų sistemą „Linux“ savo tarnybinėse stotyse, bendrovė AOL tikisi sumažinti išlaidas ir padidinti darbo efektyvumą. „Nesakykite mūsų konkurentams, jog mes ketinama pradėti naudoti „Linux“. Tegul šie ir toliau perka brangią ir neefektyvią įrangą“, - pridūrė vienas bendrovės darbuotojų, perdavusių informaciją apie perėjimą prie „Linux“.

Kita, dar svarbesnė naujiena yra tai, jog standartine naršykle, AOL pateikiama kartu su internetui skirta programine įranga, bus „Mozilla“. Bus naudojama arba pati „Mozilla“, arba kokia nors kita naršyklė, sukurta “Mozilla” pagrindu („Gecko“).

Šiuo metu standartinė AOL naršyklė yra „Internet Explorer“. Manoma, jog būtent šios interneto naršyklės išplitimas „America Online“ vartotojų tarpe ir tapo pirmąja „Microsoft“ pergale naršyklių kare.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją