Be šios išmaniųjų serijos, renginyje pristatomas naujausias planšetinis kompiuteris „Galaxy Tab S7“ ir didesnė jo versija „Tab S7+“, išmanusis laikrodis „Galaxy Watch3“, naujo dizaino belaidės ausinės „Galaxy Buds Live“ bei sulenkiamas telefonas „Galaxy Z Fold2“, rašoma pranešime spaudai.

Kaip informavo „Telia“ ir „Tele2“ atstovai, „Galaxy Note20“ Lietuvoje kainuoja 969 Eur, o „Galaxy Note20 Ultra“ – 1319 Eur.

„Turbūt mes dar niekada taip nepasitikėjome technologijomis, kaip šiandien. Jos lydi mus kone kiekviename žingsnyje, todėl „Samsung“ tiki, kad tokie įrenginiai turi palengvinti mūsų kasdienį gyvenimą. Kiekvienas šiandien pristatytas įrenginys yra skirtas tam, kad vartotojams suteiktų dar daugiau patogumo tiek dirbant, tiek pramogaujant. Tuo tarpu, visi penki prietaisai kartu, kaip vienos „Galaxy“ ekosistemos dalis, tai padaryti padės dar sklandžiau“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

Naujausi „Samsung“ įrenginiai

Naujos galimybės darbui

Trečiadienio vakarą visam pasauliui pristatyti „Galaxy Note20“ sudaro galingiausią iki šiol sukurtą „Note“ išmaniųjų telefonų seriją. „Galaxy Note20 Ultra“ skirtas tiems, kurie nori turėti aukščiausios klasės galingą išmanųjį, pasižymintį itin našiu veikimu. Jo mažesnysis brolis „Galaxy Note20“ sukurtas platesniam šios serijos vartotojų ratui, kurio tikslas maksimaliai išnaudoti laiką tiek dirbant, tiek pramogaujant.

Ne paslaptis, kad „Note“ serijos naudotojai yra patys ištikimiausi „Samsung“ gerbėjai, todėl „Galaxy Note20“ modeliuose didžiausi patobulinimai atlikti šių išmaniųjų vartotojų ypač vertinamose flagmanų savybėse. Viena jų, tai nuo 2011 m. tobulinamas „S Pen“ rašiklis.

Naujausi „Samsung“ įrenginiai

Gamintojas teigia, kad su patobulintu išmaniuoju rašikliu „S Pen“, kurį turi ir planšetiniai kompiuteriai „Tab S7“ ir „Tab S7+“, rašymas dar sklandesnis, lyg naudotumėtės tikru rašikliu, o atnaujinta gestų funkcija leidžia atlikti dar daugiau veiksmų. Pavyzdžiui, pakeltas aukštyn ir iš karto nuleistas žemyn, išmanusis rašiklis vartotoją grąžins į pradinį telefono langą.

Dar viena funkcija, kuri padės įvairius darbus atlikti bet kur, bet kada ir naudojantis bet kuriuo nauju „Galaxy“ ekosistemos įrenginiu – tai „Samsung Notes“. Šioje programėlėje vartotojai ranka užrašytus žodžius iš karto galės konvertuoti į skaitmeninį tekstą, kuris automatiškai sinchronizuosis ir atsidurs vartotojo telefone, planšetėje ir kompiuteryje. „PDF“ dokumentus bei „Microsoft PowerPoint“ prezentacijas redaguoti bus taip pat lengviau, nei iki šiol. Tuo tarpu, nauja garso funkcija leis geriau valdyti savo užrašus – kai vartotojas klausysis savo įrašyto balso, išmanusis telefonas paryškins tekstą atsižvelgiant į garso takelį.

Naujausi „Samsung“ įrenginiai

Dėl patobulintos „Windows“ sąsajos vartotojai galės išmaniajame telefone esančias mobiliąsias programėles pasiekti iš „Windows 10“ kompiuterių, kurių darbastalyje taip pat bus galima susikurti aplikacijų ikonas. Taip, norint peržiūrėti telefono nuotraukų galeriją ar socialinių tinklų naujienas, nereikės ieškoti savo išmaniojo. Be to, „Samsung Notes“ sinchronizuojasi su „Microsoft OneNote“ užrašais ir „Outlook“ elektroninio pašto dėžute, tad telefone esantys priminimai iš karto atsidurs „Microsoft Outlook“, „To Do“ ir „Teams“2 programose.

Aukštos kokybės vaizdo įrašai

Su 21:9 kraštinių santykiu ir 24 kadrų per sekundę įrašymu, šios serijos telefonų 8K kamera leis įamžinti aukštos raiškos ir itin profesionalius vaizdo įrašus. Profesionalus vaizdo3 režimas vartotojams pasiūlys aukščiausio lygio fokusavimą, garsą, ekspozicijos galimybes, apšvietimą, mastelio keitimo funkcijas ir 120 kadrų per sekundę filmavimą „FHD“ raiška. Dėl naujo lazerinio automatinio fokusavimo „Note20 Ultra“ kamera turės ypač tikslų fokusavimą, o su tiesioginio fokusavimo funkcija vaizdo įrašai atrodys tarsi realūs. Tuo tarpu, profesionalūs kameros objektyvai ir patobulintas „Space Zoom“ priartinimas leis įamžinti itin detalius kadrus.

Naujausi „Samsung“ įrenginiai

Taip pat vartotojai galės valdyti ir koreguoti „Note20“ serijos mikrofonų kryptis ten, kur norės, o su kartu pristatytomis „Galaxy Buds Live“ bevielėmis ausinėmis bus galima įrašyti kokybišką garsą, nesvarbu, kiek triukšmo yra fone.

Viskas, ko reikia pramogoms

Kuo džiaugtis taip pat turės ir žaidimų mėgėjai, nes „Galaxy Note20“ serija pasižymi dar geresniu našumu ir ekrano kokybe. Be to, žaidžiant vaizdo žaidimus dėl 5G4 ir „Wi-Fi 6“ ryšių vaizdo atidėjimo momentas yra sumažinamas iki minimumo. „Note20“ serijoje taip pat yra įdiegta „Samsung DeX“ technologija, kuri leidžia belaidžiu būdu prisijungti prie didesnio „Smart TV“5 ekrano ir taip dviejuose ekranuose dirbti vienu metu.

Naujausi „Samsung“ įrenginiai

Greičiausias procesorius

Naujausios „Note“ serijos modeliuose įdiegti greičiausi procesoriai, kuriuos turi „Galaxy“ įrenginiai, o „Note20 Ultra“ dinaminis „AMOLED 2X“ ir 120Hz greičio atnaujinimo dažnio ekranas prisitaiko prie žiūrimo turinio ir taip prailgina baterijos veikimo laiką. Abu modeliai turi išmanią bateriją6, pasižyminčią greito įkrovimo funkcija, per 30 minučių įkraunančia daugiau nei 50 proc. baterijos7.

„Note20 Ultra“ palaiko 5G8 ir „Wi-Fi 6“ standartą, kuris užtikrina geresnį interneto ryšį. Vartotojai taip pat galės būti ramūs dėl savo duomenų saugumo, nes kaip ir visuose „Samsung“ įrenginiuose, taip ir naujausiuose flagmanuose yra įdiegta „Knox“ saugumo platforma.

Šios serijos flagmanai taip pat yra pirmieji „Galaxy“ įrenginiai, palaikantys „UWB“ technologiją. Ji leidžia įvairiais dokumentais tarp skirtingų įrenginių dalintis itin greitai, tereikės „Note20 Ultra“ nukreipti į kitą „UWB“ palaikantį įrenginį.

Naujausi „Samsung“ įrenginiai

„Galaxy“ ekosistemos dalis

Teigiama, kad tiek „Galaxy Note20“, tiek „Galaxy Note20 Ultra“ galima sklandžiai sujungti su virtualaus renginio metu pristatytais planšetiniais kompiuteriais „Tab S7“ ir „Tab S7+“, išmaniuoju laikrodžiu „Galaxy Watch3“ ir belaidėmis ausinėmis „Galaxy Buds Live“.

„Note20“ ir „Note20 Ultra“ Lietuvoje bus galima įsigyti nuo rugpjūčio 21 d., o išankstiniai užsakymai prasidės jau nuo rugpjūčio 5 dienos. „Galaxy Note20“ galima rinktis iš mistinės pilkos, mistinės bronzinės ir mistinės žalios spalvų, o „Note20 Ultra“ – iš mistinės juodos ir mistinės bronzinės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)